Buchh Napisano 9 Stycznia 2017 #482319 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Niestety nie zastouje wzoru poniewaz bylby on zupelnie "PUSTY" A mianowicie przedstawie sytuacje jaka dzis miala miejsce, a dokladnie kilkanascie minut temu. Wszedlem sobie na serwer ggxpmod i postanowilem wesprzec owa serwerownie kupujac VIP'a. Wszystko pieknie sie potoczylo zakupilem VIP'a wpisalem kod wzrotny, a przed tym jeszcze haslo. Podziekowano mi za zakup vipa juz mialem go na serwerze gdy nagle chcialem dolaczyc do jednej z druzyn i nie moglem wiec zrobilem recconet'a. Po zrobieniu reconnect'a dostalem informacje cos o blednym protokole bla bla bla olalem owy komunikat i sprobowalem sie jeszcze raz polaczyc. Po ponownym polaczeniu sie z serwerem pasek ladowania ani drgnie, a w konsoli po rozlaczeniu jest informacja, ze zostalem zbanowany na serwerze gdzie w amx banach jestem zupelnie czysty. Tutaj taki screen z konsoli: http://scr.hu/1rts/j2ifo Innymi slowy rozumiec mam , ze kupilem sobie bana XD Czekam az ktos mi pomoze , bo tak chyba nie powinno to wygladac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 9 Stycznia 2017 Donator #482324 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Podstaw do wzoru, uzupełniając to co wiesz: Twój nick podczas grania: Godzina, data zdarzenia: Mapa: Link do screenów: STEAM_ID / IP: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buchh Napisano 9 Stycznia 2017 Autor #482325 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Twój nick podczas grania: BuchhGodzina, data zdarzenia: okolo 18 bodajze.Mapa: byl to chyba dust2009Link do screenów: http://scr.hu/1rts/j2ifo jedyna informacja, ktora dostaje w konsoli.STEAM_ID / IP: 109.173.151.236 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 9 Stycznia 2017 Użytkownik #482327 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Ogólnie nie ma żadnego bana na nick ani na IP w bansie. Sprawdź czy nie ma czegoś dziwnego w Twoim configu. Opiekuna serwera również proszę o odbanowanie IP z poziomu rcon, może cos pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buchh Napisano 9 Stycznia 2017 Autor #482329 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 problem sie rozwiazal. Temat do zamkniencia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 9 Stycznia 2017 Donator #482330 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi