DamianDee Napisano 30 Stycznia 2017 #484293 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Witam Ciekawi mnie jak spędzacie czas wolny poza grą w CS oczywiście ? Jakieś hobby macie czy coś ? ja na przykład zajmuje się samochodami w sensie utrzymanie czystości itp, no i oczywiście zajmuję się dbaniem o moją Perełkę przy okazji Ci zmotoryzowani, którzy podobnie jak ja siedzą w autach mogą się pochwalić ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 30 Stycznia 2017 #484358 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Napisałeś o swojej perełce to też się nią pochwal ;) Ja w sumie od zawsze interesuje się piłką nożną. Obserwuje Premier League i Ligę Hiszpańską. Również gram w miejscowym klubie lecz teraz małą przerwa od przyjemności ;) Dodatkowo wiadomo, kobieta, która zajmuje wiele czasu ale tego hobby nazwać nie można ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianDee Napisano 31 Stycznia 2017 Autor #484463 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Moja perełka to VW Beetle 2012 Rok 2.0 TFSI 230Hp hobby i studnia bez dna jeżeli chodzi o tankowanie Benzyny a co do kobiety to tak jak u Ciebie, zajmuje 3/4 czasu mojego gdyż mieszkamy razem ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 31 Stycznia 2017 #484472 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Moje hobby to sport W lato często jeżdże na boisko w gałe pyknąć, ale jak jest zimno np. teraz to poza cs'em ogladam jakeis filmiki na YT Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 31 Stycznia 2017 #484484 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 @damiandee, no pokaż tę swoją bestię ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianDee Napisano 31 Stycznia 2017 Autor #484505 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Zdjęcie z okna bo za zimno żeby wychodzić Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 31 Stycznia 2017 #484614 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Widać, że zadbane i pieścisz samochód co sobotę z rana Kobiety jeszcze się oglądają za VW czy już era BMW to wchłonęła? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianDee Napisano 1 Lutego 2017 Autor #484635 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Nie jestem w stanie wypowiadać się o BMW, nigdy nie ciągnęło mnie do Bawarek, ja zawsze tylko VW lub Audi. Może w jakiś sposób nie "dorosłem" do BMW ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary Grzyb Napisano 1 Lutego 2017 #484713 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Ja zamiast siedzieć w środku perełek wolę leżeć pod nimi, chociaż (co sobie chwalę) bardziej wyglądają na traktory. No może poza alfą która wygląda jeszcze jak samochód (mam dwa rdzofle i alfę i oczywiście ogrzewany garaż). Do tego w czasie wolnym rekreacyjnie wsiadam na rower, nie zależnie od pory roku. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi