Kraszer Napisano 31 Stycznia 2017 #484496 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Jaki przedmiot: Sony Xperia Z2 Opis przynajmniej 2 zdania: Mam do sprzedania używany smartfon Sony Xperia Z2 w kolorze czarnym. Stan wizualny i techniczny oceniam na bardzo dobry. Komplet posiada: faktura zakupu, pudełko, ładowarka, słuchawki, magnetyczna stacja dokująca, etui ochronne, szkło hybrydowe przód i tył. Wielu osobą zależy na długotrwałej baterii dlatego mogę powiedzieć, że trzyma ona 2 dni bez internetu i 1 dzień z internetem bez korzystania z trybu staminy. Dodam, że wymieniłem szkło hartowane na hybrydowe ponieważ jest mocniejsze i lepsze jakościowo niż to co było wcześniej. Myślałem, że zachowam telefon na dłużej dlatego jeszcze postanowiłem w niego zainwestować, ale po większych przemyśleniach pomyślałem, że jednak technologia idzie w górę i trzeba myśleć o czymś nowszym i lepszym. Kontakt: Myślę, że prywatna wiadomość na forum lub steam wystarczy, ale jeśli ktoś będzie chciał "poflirtować" to podam numer telefonu. Zdjęcia przedmiotu: Forma płatności: przelew albo gotówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi