Karakan Napisano 31 Stycznia 2017 #484583 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Twój nick podczas grania: Karakan- ale problem w tym, że nie mogę zagrać :) Godzina, data zdarzenia: ? Mapa: ? Opis zdarzenia: chcę sobie pograć, wchodzę a tu ZONK: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : HeaD [AMXBans] Reason : ' wrzuc screeny na Pochylnia.pl' ===== [AMXBans] You can complain about your ban @ Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1774839233 ' [AMXBans] Your IP : ' 37.47.5.24 ' [AMXBans] ====================================== STEAM_ID / IP: IP: 37.47.37.100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 31 Stycznia 2017 #484585 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Podstaw do wzoru obowiązującego w dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karakan Napisano 31 Stycznia 2017 Autor #484592 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Moim zdaniem jest zgodnie z wzorem, edytowałem jedynie czcionkę. Godziny/ daty zdarzenia nie wpisywałem, bo to nie mój ban, mapa też nie wiem jaka, gdyż nie grałem. Już wyszukałem za Was gościa na AMX. Link http://sklep.multi-head.pl/bany/ban_list.php?bid=12491 Proszę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 31 Stycznia 2017 Użytkownik #484593 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Sprawdź teraz czy możesz wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karakan Napisano 31 Stycznia 2017 Autor #484602 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Niestety nie. Dziwne jest to, że w AMX moje IP jest ok i mogę grać a wejść na serwer już nie da rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 31 Stycznia 2017 Użytkownik #484609 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Wejdź na inny serwer, wpisz "status" w konsoli, zrób zrzut ekranu i wstaw tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karakan Napisano 1 Lutego 2017 Autor #484667 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 http://www77.zippyshare.com/v/QvpTZy5b/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 1 Lutego 2017 Bywalec #484676 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Czyżby kolejny NeoBan? @Aragorn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 1 Lutego 2017 Donator #484679 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Bo ja wiem? A @Karakan co Ci się wyświetla w konsoli, gdy Cię nie wpuszcza na serwer? Nie możesz wejść tylko na 601, czy też na inne serwery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karakan Napisano 1 Lutego 2017 Autor #484690 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Wyświetla mi się komunikat o banie [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: HeaD [AMXBans] Reason: 'SSy na Pochylnia.pl' [AMXBans] You can complain about your ban @ Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1774839233' [AMXBans] Your IP: '' [AMXBans] =============================================== Na inne serwery jak próbuję wejść to też mnie wyrzuca z tym komunikatem. Sprawdziłem na razie 3, sprawdzam dalej ale kiepsko to widzę. I najgorsze jest to, że w AMX wyświetla mi, że nie jestem zbanowany. Edit: zauważyłem jedną różnicę, teraz w komunikacie nie wyświetla mi IP tego HeaD'a tylko puste pole jest. Edit2: już wiem dlaczego wejść nie mogę. Mimo UB tego bana http://sklep.multi-head.pl/bany/ban_list.php?bid=12491 dostał kolejnego http://sklep.multi-head.pl/bany/ban_list.php?bid=12561 . Mam zmienne IP, być może wskoczyło mi na jego ale resetowałem router kilka razy i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 1 Lutego 2017 Użytkownik #484705 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 @Karakan, nie jest to tym spowodowane. Ja zmieniłem bana aby nie widniało w nim IP tylko ban żeby był tylko na SID. Spróbuję cos pokombinować. Prosze opiekuna o sprawdzenie czy nie ma cfg bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 1 Lutego 2017 Donator #484732 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 To nie jest ban na cfg. Przecież ten ban go blokuje -> http://sklep.multi-head.pl/bany/ban_list.php?bid=12561 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 2 Lutego 2017 Użytkownik #484741 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Ten ban nie ma prawa go blokować bo jest dodany tylko na SID i w banie nie ma dodanego IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 2 Lutego 2017 Donator #484751 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Wiem jak jest ban nadany, ale go blokuje ten generowany SID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 2 Lutego 2017 Użytkownik #484753 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 SID dodany w bansie jest inny niż gracza, który stara się o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 2 Lutego 2017 Donator #484756 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 To porównaj wycinki przedstawione przez gracza w poście pierwszym i tym, za zmianami jakie wprowadziłeś nadając tego bana przez stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 2 Lutego 2017 #484791 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Po co się tak pieprzyć i dochodzić, zdejmijcie wszystkie bany związane z nim jak i z innym typem, a później jak już gracz będzie mógł wejść to nadajcie odpowiedniej osobie znów bana i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 2 Lutego 2017 Użytkownik #484793 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 @Karakan, sprawdź teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karakan Napisano 2 Lutego 2017 Autor #484836 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Działa mogę sobie pykać. Dzięki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 2 Lutego 2017 Bywalec #484838 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi