MARIO [Killer] Napisano 2 Lutego 2017 #484775 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Twój nick podczas grania:MARIO [Killer]Godzina, data zdarzenia: 13:47:54 2 luty 2017rMapa:de_westwood_mtkLink do screenów:http://www54.zippyshare.com/v/kQK4uMSI/file.htmlSTEAM_ID / IP: 109.196.38.44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 2 Lutego 2017 #484780 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Duplikat tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 2 Lutego 2017 Bywalec #484832 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Masz jeszcze 19 godzin na wrzucenie SSów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarcie Napisano 2 Lutego 2017 Użytkownik #484858 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Ja mam wszystkie SS jeśli chodzi o to wszystkie 5 więc ty też powinieneś mieć 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 2 Lutego 2017 Użytkownik #484862 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 @MARIO [Killer], zapoznaj się dokładnie z tym tematem. Wstawiłeś tylko jeden ss a ma ich byc 5. Admin posiada wszystkie więc Ty też je masz w folderze cs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARIO [Killer] Napisano 2 Lutego 2017 Autor #484873 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Mam tylko jednego screna i robilem to na szybko bo spieszylem sie juz do pracy jeden scren nie starczy ? I serio mam w folderze tylko jednego screna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 2 Lutego 2017 Bywalec #484875 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Przeczytaj temat który podał Ci kolega wyżej, wysłałeś zdjęcie bana w formacie .bmp a powinno być 5 zdjęć w formacie .tga co pisze w właśnie w podanym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARIO [Killer] Napisano 3 Lutego 2017 Autor #484905 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 No dobrze poszukam jak wroce do domu a narazie nie mam pc pod reka bd dopiero w pon. Bd mial szanse na ub ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 3 Lutego 2017 Bywalec #484912 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Postaraj się najszybciej, w wyszukiwarkę systemową wpisz *.tga i wyszukaj, musisz znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARIO [Killer] Napisano 4 Lutego 2017 Autor #485025 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 nie moge tego znalesc mam tylko jednego screna wpisywalem w wyszukiwarce nazwe mapy itd oraz to rozszezenie i nic to nie dalo. Wiec jakby z tego jednego ss mozna ub zrobilc bylbym wdzieczny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 4 Lutego 2017 Bywalec #485033 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 Wpisz co Ci powiedziałem, "*.tga" nic więcej. Jakiego masz WIndowsa, czy wcześniej miałeś problemu z ssami? Jeśli tak spróbuj przez %appdata% ( więcej na ten temat poczytaj na necie ). Czas już minął więc i tak idę Ci bardzo na rękę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARIO [Killer] Napisano 4 Lutego 2017 Autor #485101 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 ostatnio zmienilem pc i mam teraz windowsa 7 i mam jekiegos dziwnego cs v48 czy cos jest zmieniony ogolnie i mam wlasnie 1 ss :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARIO [Killer] Napisano 4 Lutego 2017 Autor #485102 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 i chyba tego juz nie znajde wiec rozumiem ze mam dalej bana i chyba sie poddam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 4 Lutego 2017 Bywalec #485159 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 Jako że jest to Twoja pierwsza taka sytuacja, możesz się odwołać na demko z mapy w której dostałeś bana. Istnieje taka możliwoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 5 Lutego 2017 Donator #485165 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Skoro masz tego bmp tzn, że wszystko zostało poprawnie wykonane. Dnia 4.02.2017 o 13:45, MARIO [Killer] napisał: nie moge tego znalesc mam tylko jednego screna wpisywalem w wyszukiwarce nazwe mapy itd oraz to rozszezenie i nic to nie dalo. Wiec jakby z tego jednego ss mozna ub zrobilc bylbym wdzieczny ;) Screenshoty nie zawierają nazwy mapy. Ich nazwy to kolejno HalfLife00.tga, HalfLife01.tga itd. Możesz nie mieć przypisanego odpowiedniego programu graficznego do tego rozszerzenia. Tak jak napisałem, powinieneś je znaleźć, jednak jeżeli nie, to pozostaje opcja przedstawiona powyżej przez El Mafioso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARIO [Killer] Napisano 5 Lutego 2017 Autor #485215 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 znalazlem te piliki data i godzina sie zgadza ale nie moge ich otworzyc czy moge je spakowac i wyslac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARIO [Killer] Napisano 5 Lutego 2017 Autor #485217 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 http://www47.zippyshare.com/v/CdJwd4i5/file.html moje ss chyba to bo ja nie moge ich otworzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 5 Lutego 2017 Bywalec #485219 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi