I3andzior>? Napisano 2 Lutego 2017 #484872 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Nie wiem czy zauważyliście ,ale moderatorzy i inni super admini mają swoje kanały na ts i nawet rangi . Jestem zrobienie na ts rangi zwykłego Admina ,bo dużo ludzi ich szuka . Są zrobione kanały na ts ale na nich żaden admin nie siedzi . Ale zawsze jakiś gracz może wejść na tego ts i szukać admina od pochylni ,a tu patrzą że są sami z Multi-head . Moim zdaniem nie było by to głupie . Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 2 Lutego 2017 #484877 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Osobiscie uważam, że sekcja TS dla pochylni to jakaś bieda totalna. Niby mamy współdzielony teamspeak, a jednak Super Admin i Opiekun Sieci z MH mają normalne uprawnienia, a my nie. Mh ma kanały związane z ich serwerami, a naszych serwerów nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 2 Lutego 2017 #484881 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Każdy serwer Pochylni ma swój kanał na TSie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 2 Lutego 2017 #484882 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 17 minut temu, Skip3r napisał: Mh ma kanały związane z ich serwerami, a naszych serwerów nie ma. Masz kanały serwerów Pochylni (wystarczy zjechać na dół i są nasze serwery) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 2 Lutego 2017 #484884 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Dobra, rzeczywiście są, mój błąd, ale i tak mam wrażenie, że jest jakoś niesprawiedliwe podzielony ten teamspeak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 2 Lutego 2017 #484891 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Dziwne, żeby był sprawiedliwie podzielony, jak to jest TS mh i tam była dołączona poszka do niego, a nie że nowy ts dla dwóch sieci, nie ma chuja by tam była sprawiedliwość pochylnia=mh, tam cały czas będzie mh>pochylnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 3 Lutego 2017 #484895 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Można by było to zmienić bo tak na prawdę są nie równe prawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 3 Lutego 2017 #484896 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 MH nie zgodzi się na to bo nie będę ryzykowali utratą ludzi, którzy u nich siedzą już kiedyś o tym była dyskusja, jak jeszcze ja byłem opiekunem tsa u nas, żeby było na równi powinien być 2 opiekunów, jeden z mh któy chyba jest i drugi stąd, ale aquax i bene na 100% się nie zgodzą ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 3 Lutego 2017 #484898 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 5 minut temu, wQ. napisał: MH nie zgodzi się na to bo nie będę ryzykowali utratą ludzi, którzy u nich siedzą już kiedyś o tym była dyskusja, jak jeszcze ja byłem opiekunem tsa u nas, żeby było na równi powinien być 2 opiekunów, jeden z mh któy chyba jest i drugi stąd, ale aquax i bene na 100% się nie zgodzą ^^. Kto nie próbuje ten nie błądzi może akurat zmienią zdanie nigdy nie wiesz co będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 3 Lutego 2017 #484899 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Nie znasz się, to wiesz, lepiej się nie wypowiadaj. Nie będą ryzykować utratą ludzi bo nagle pochylnia tak chce, już kiedyś o tym rozmawiałem z nimi to wiem co mówię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarcie Napisano 3 Lutego 2017 #484907 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Fajna sprawa fajnie by było ale jakk nie da rady to nieda trzeba się z tym pogodzić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I3andzior>? Napisano 4 Lutego 2017 Autor #484993 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 Mam jeszcze propozycje by przenieść się na ts-publiczny.pl myślę że spokojnie z administracją się dogadamy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi