Rey Napisano 5 Lutego 2017 #485256 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Szukam osób z rangą do wspólnego grania. Zapraszajcie na steam. Nazwa : Rey Avatar: Taki jak tutaj tylko, że z napisem Rey Moja obecna ranga : Silver Elite Master Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 5 Lutego 2017 #485311 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Toć adminujesz w 1.6, daj sobie spokój z tym GO Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 7 Lutego 2017 Autor #485557 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Czasem trzeba sie zrelaksować jak mnie wkurzą rakietami i minami na ProCodzie albo jak nie mam sobie rownych na CS:GO Only dd2 xDDD Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHAPON 2 Napisano 8 Lutego 2017 #485794 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 grając na smurfie mogę ci pomóc wbić rangę http://steamcommunity.com/id/chaponmh Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JokerSBM Napisano 14 Lutego 2017 #486826 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Ja mogę czasami popykać, ale jestem słaby jak barszcz w CS:GO Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi