Finrod Napisano 6 Lutego 2017 #485344 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Hej. Czy jest możliwość grania na starych modelach broni? M.in. na drugim shotgunie fpsy spadają o 20-30 i nie jestem w stanie grać. Żadne komendy na fpsy nie pomagą, wypróbowałem ponad 60. Może jest jakaś komenda aby zmniejszyć jakość tych modeli broni? Dodam, że fpsy spadają mi tylko na tym serwerze, no i tylko na nim są te modele. Żadna ze stosowanych przeze mnie komend nie odnosiła się też do jakości broni, poza komendą usuwającą broń z widoku, która tu nie działa. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 6 Lutego 2017 #485349 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Aby przełączyć modele na standardowe wystarczy wpisać /modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Finrod Napisano 6 Lutego 2017 Autor #485361 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Wielkie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 6 Lutego 2017 #485380 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 6 Lutego 2017 #485381 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi