Tusia. Napisano 6 Lutego 2017 #485450 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Rodzaj grafiki: Avatar Wymiary: Na forum i na steam. Tematyka pracy: Tematyka podobna jak na moim obecnym avku. Kolorystyka: Dowolna. Tekst na grafice: TUSIA Dodatkowe Informacje: - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 8 Lutego 2017 #485872 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Tusia z tą tematyką to nadal miałem niezły dylemat Rozmiar steamowski 184x184, po zgraniu na forum powinno automatycznie dopasować, ewentualnie w razie zbyt dużej wagi pliku daj mi znać na prv lub steamie to już się tym zajmę http://imgur.com/a/HC0pI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tusia. Napisano 10 Lutego 2017 Autor #486052 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 (edytowane) Supeer podobają mi się oba dziękuję Ci bardzo Nie mogę CI dać serduszka :< wyskakuje coś że nie znaleziono pozycji :< Edytowane 10 Lutego 2017 przez Tusia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 10 Lutego 2017 #486086 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi