TakSB Napisano 7 Lutego 2017 #485601 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Serwer: 601lv Data:2017.02.07 20:17 Nick podejrzanego: ameda STEAM_ID (komenda "amx_ip"): STEAM_0:0:1850866997 Link do dema: http://www72.zippyshare.com/v/CVCITOp8/file.html Link do mapy (jeśli mapa nie jest standardowa): Rodzaj wspomagacza: aimbot / soft Podejrzane momenty: Wszystko jest na demku, jest ono krótkie ale ujawnia osobę łamiącą prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 7 Lutego 2017 #485604 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Po 1 to demko dla mnie jest stanowczo za krótkie, trwa raptem kilka sekund i do tego jest zlagowane. Owszem, celownik trzęsie ale to stanowczo za mało, czasem wychodzą takie kwiatki na demkach. Po 2 nie ma komendy "status" i przez to nie możemy być pewni, że on to on. W amxbans jest taki sam sid ale w to akurat wierzyć nie mogę. Complexity nie czyta mi SID gracza ameba w sposób poprawny. Pofatygowałem się po demko z HLTV ale tam też w sposób poprawny nie wyszukuje mi gracza. Osoba nie dostanie bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 8 Lutego 2017 #485634 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 @up Complexity nie czyta Ci SID'a, bo to jest generowany SID. Gracz jest NS. Powiem Visterowi żeby edytował dproto, aby łatwiej było rozróżnić prawdziwy SID od generowanego. Status pokaże tylko SID. Tutaj jest potrzebne IP z komendy amx_ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 8 Lutego 2017 #485743 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Wiem, ze to generowany SID ale w niektórych przypadkach udaje się to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 13 Lutego 2017 #486527 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Brak zainteresowania tematem ze strony zgłaszającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 13 Lutego 2017 #486528 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi