Wąsik Nazwisko Napisano 10 Lutego 2017 #486021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Proszę adminów aby to przeczytali ponieważ ja grałem u was na nicku Pan Wasik z Nazwiska ale ostatnio skróciłem go do Pan Wasik. Chodzi mi o to że grał tutaj jakiś gracz o takim nicku na COD MOD (ja gram na go mod) i dostał bana prawdopodobnie za czity, proszę mnie z nim nie mylic Pozdrawiam pan Wąsik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 10 Lutego 2017 #486023 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Jeśli taki nick jest zbanowany to nie radzę na nim grać, wymyśl inny nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wąsik Nazwisko Napisano 10 Lutego 2017 Autor #486024 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Teraz, El Mafioso napisał: Jeśli taki nick jest zbanowany to nie radzę na nim grać, wymyśl inny nick. Przykro mi ale nie odpuszcze tego nicku ponieważ mam na nazwisko Wąsik A jak coś to mogę sam osobiście ss wrzucić jak będą nieporozumienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 10 Lutego 2017 #486026 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Nie chodzi o nieporozumienia, chodzi o fakt że nick jest zbanowany. Nikt nie będzie wnikał w Twoje IP, nick jest zbanowany i jeśli dostaniesz z tego powodu bana nie będziesz mógł nikogo winić. Zostałeś ostrzeżony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wąsik Nazwisko Napisano 10 Lutego 2017 Autor #486027 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 1 minutę temu, El Mafioso napisał: Nie chodzi o nieporozumienia, chodzi o fakt że nick jest zbanowany. Nikt nie będzie wnikał w Twoje IP, nick jest zbanowany i jeśli dostaniesz z tego powodu bana nie będziesz mógł nikogo winić. Zostałeś ostrzeżony. Dlatego piszę ten temat, jeśli dostane ban za AB to wejdę na forum i złoże prośbę o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 10 Lutego 2017 #486030 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Wtedy zostanie Ci zalecone to samo to napisałem Ci wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wąsik Nazwisko Napisano 10 Lutego 2017 Autor #486034 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 A nie ma jakiejś opcji żebym mógł zarezerwować sobie ten nick ? Np u opiekuna czy coś ? Bo ja nie chce zmieniać tego nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lutego 2017 #486054 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Masz możliwośc zarezerwowania sobie nicku u Opiekuna bądz wyżej,ale to musisz napisać u przełożonych:): Tak więc działaj:) Dostaniesz hasło na nick i po sprawie będzie,nikt nie będzie mógł się podszyć,a nawet jeśli to masz immunitet:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonitek Napisano 10 Lutego 2017 #486059 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 @El Mafioso jeśli pan Wąsik ma steama, to nikt nie ma prawa go zbanować, a nawet nie zapytałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 10 Lutego 2017 #486061 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Jeśli dostał bana na nick, to przecież można mu zmienić na IP/sid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukizzz Napisano 10 Lutego 2017 #486067 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 18 minut temu, JULA napisał: Jeśli dostał bana na nick, to przecież można mu zmienić na IP/sid. Przeciez to chodzi o to, ze admini beda kojarzyć typa z nicku i banowac + niektórzy sie nie zagłębiają w IP i Banuja po prostu ludzi z takimi samymi nickami :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 11 Lutego 2017 #486092 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Jeżeli masz steam, to nie masz czym się przejmować. Jeżeli nie masz steam, to będziesz banowany za "aktywnego bana" i będziesz musiał się co chwilę fatygować na forum. Nawet jak kupisz rezerwację (do kupienia w sklepie), to i tak pewnie zanim admini się nauczą, będziesz banowany. @Lambert Osoby bez konta w bansie nie widzą IP ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 11 Lutego 2017 #486093 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi