Rusher Napisano 14 Lutego 2017 #486790 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Rodzaj grafiki: Sygnatura Wymiary: Sygnatura forum ( pochylnia.pl ) Tematyka pracy: Bliżej nieokreślona Kolorystyka: Bliżej nieokreślona Tekst na grafice: El Mafioso Dodatkowe Informacje: Interesuje mnie zwykła sygnatura przerobiona z tej grafiki. Zwykła sygnatura, napis jako znak wodny umiejscowiony na dymie z cygara/gif; unoszący się dym z papierosa nad napisem. Myślę, że w miarę wyraźnie się określiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 19 Lutego 2017 #487790 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 22 Lutego 2017 #488161 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi