JokerSBM Napisano 15 Lutego 2017 #487084 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 VP już po pierwszym zwycięstwie, Astralis i Optic tak samo Zaskoczeni wynikami bo jak narazie chyba żadnej większej niespodzianki nie było, chociaż myślałem że North z Optic wygra Przed nami jeszcze dziś mecz Fnatic vs Gambit jak myślicie ? Ja myślę że Fnatic na spokojnie powinni to ugrać, moi faworyci do wygrania tego dreamhacka. Go Go Virtus Pro Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 15 Lutego 2017 #487097 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 fnatic faworytami DH? Myślę, ze nie. Niby się odradzają znów na nowo ale myślę, że trochę minie nim wrócą do topowej formy sprzed jakiegoś pół roku gdzie wygrywali wszystko co możliwe. Faworyci? Jasna sprawa, że VP. Grają dobrze i solidnie. Przegrywają głównie przez głupie błędy. Jak wpadną w trans to wygrają tego Hacka, wierzę w to ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JokerSBM Napisano 15 Lutego 2017 Autor #487104 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Ja w VP też wierzę nie ma opcji że nie a fnatic w sumie zawsze lubiłem nie wiem czemu i Olofmeistra kibicuje im zawsze ale wiadomo że Virtusi na pierwszym miejscu to co Byali i Taz dzisiaj robili pod koniec meczu to mistrzostwo Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JokerSBM Napisano 16 Lutego 2017 Autor #487336 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 dzisiaj w sumie bez niespodzianek zawiodłem się trochę na NiPie ale zobaczymy co dalej w nocy VP gra oczywiście nie obejrzę :( EDIT: Właśnie oglądam mecz TyLoo z NIPem Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 21 Lutego 2017 #488076 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 No i VP wygrało DH w pięknym stylu. Bodajże 200k$ w kieszeni + właściciel VP napisał, że jak VP wygra to każdemu po Mercedesie e-klasa zakupi, ciekawe czy się wywiąże z posta ;) Gratulacje dla Virtusów! Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JokerSBM Napisano 22 Lutego 2017 Autor #488279 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 No oby na IEMie w Katowicach było to samo bo mam zamiar jechać a tak btw ... zna ktoś dokładną datę tegorocznego iema w Katowicach bo pogłoski są że w marcu ale takto przydałoby się już bilety zamówić Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 23 Lutego 2017 #488286 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Z tego co widziałem to 3-5 marca jest przewidywany CS:GO ale nie wiem czy na bilety już nie jest za późno ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JokerSBM Napisano 23 Lutego 2017 Autor #488287 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 No to jest już za późno czyli znów w tym roku zostaje mi tylko twitch.tv niestety, może w następnym roku mi się uda Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi