PremiuMGracz:D Napisano 17 Lutego 2017 #487497 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Nick na serwerze: Kowal12345Wiek: 20Znajomość AMXX: 6/8Doświadczenie: admin serwera FFA,Paintball, COD 500k lvl Staż w CS'a: 3-4 lata z przerwamiSteamID: "Kowal12345" 1382 VALVE_2:4:2116050299 0 04:18 55 0Link do profilu na Game Tracker: http://cache.www.gametracker.com/player/Kowal12345/79.133.192.56:27015/Kontakt: PW, Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Witam chciałbym zacząć od tego, że posiadam doświadczenie AMXX nie jest mi obce +Dużo zgłaszam na u@ +Zgłaszam na forum Składam podanie po mimo, że jest REKRUTACJA OFF ale dość często nie ma admina a wtedy robi się nie porządek od wyzwisk po Cheaty a nikt nie lubi grać gdy na serwerze jest "Nieporządek" +Ogarnięty i lubiany chłop wystarczy wejść na serwer, jestem aktywny na czacie prawie wszyscy mnie znają ;) +Spełniam wszystkie wymagania osoby ubiegającej się o stanowisko admina +Reklamy u H@ serwera @Edit Po mimo, że jest około 15 admów (Jak piszesz) Niestety dziś tylko widziałem 2 Wiadomo admin nie robot nie siedzi przy kompie 24H @kab Noo oprócz steam :( Kolegi nie widuje na serwerze i pytanko brzmi ile godzin spędzasz na serwerze ? Bo pewnie widzisz ciągle adminów grających ;) @LeBrOn #6 W szczególnych przypadkach na steam można przymknąć oko Tak jak kolega wyżej jesteście na NIE bo jest wystarczająca liczba adminów. Ale patrząc po GT admini są w podobnym czasie bądź jest tylko 1 na serwerze ( Dość często rano adminów nie ma) jak i popołudniami sam zresztą wiesz jak jesteś na serwerze. @Rey1 Tak od 12 dni po przerwie wcześniej też tutaj grałem co widać po dacie założenia konta na forum @PR@SN4JPER Rozumiem Cię i się z Tobą zgadzam. Inne osoby też mają rację jest 13-17 adminów ale mało grających codziennie albo codziennie ale mało. @LeBrOn #6 5. Każdy kandydat na admina musi posiadać Steam (w szczególnych przypadkach można odstąpić od tego punktu.) Nie możemy tego potraktować jak szczególny przypadek ? 1 na 17 to przecież nic Przecież najpierw jest Okres Próbny więc czemu nie dać szansy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarcie Napisano 17 Lutego 2017 #487498 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Jeatem Na Nie! No po pierwsze po co składać podanie rekrutacja off Drugie: adminów jest ok 15/16 na serwie czasami więcej niz graczy. Ale decyzja należy do opiekuna. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PR@SN4JPER Napisano 17 Lutego 2017 #487499 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Ja jestem na TAK kolega opanowany dużo upomina graczy chodź i tak się nic z niego nie robią na pewno ogarnie serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kab Napisano 17 Lutego 2017 #487513 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 37 minut temu, PremiuMGracz:D napisał: +Spełniam wszystkie wymagania osoby ubiegającej się o stanowisko admina Brak steam ziomus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeBrOn #6 Napisano 17 Lutego 2017 #487521 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Wybacz ale wymagany jest steam a ty go nie masz ! Poza tym rekrutacja jest off i tak jak pisze @GramNaFarcie ???? adminów jest wystarczająco dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
E0pl0 Napisano 17 Lutego 2017 #487542 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 na tak, gracz ogarnięty, a brak steam to nie kończeność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buchal Napisano 17 Lutego 2017 #487544 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Jestem na nie. -steam -banid Rekrutacja jest OFF. Adminów jest wystarczająco dużo bo aż 13 + super Admini i Stalco (Shintaro) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 17 Lutego 2017 #487545 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Na NIE z przechyleniem na Neutral - steam - rekrutacja OFF +/- z tego co widze grasz na serwerze od 12 dni + GT + zgłasza na U@ + wiek + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PR@SN4JPER Napisano 17 Lutego 2017 #487568 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Sry że znów się wtrącam ale niby 13+ adminów a całkowicie widzę max 3 a 4 i to nie zawsze a jestem co dzień. A steam nie jest potrzebny ja miałem admina na 4 serwerach na jednym ponad 2 i pół roku i też steama nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeBrOn #6 Napisano 17 Lutego 2017 #487569 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 @PR@SN4JPER ale nie rozumiesz że tutaj jest wymagany steam ? Na innych sieciach może nie wymagają aż tak bardzo ale tutaj jest napisane że musi być to musi !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 17 Lutego 2017 #487574 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Dość tego spamu. Rekrutacja na admina jest zamknięta i nie masz Steam. U mnie posiadanie konta Steam to priorytet ponieważ muszę mieć cały czas kontakt z adminami. Konto Steam z CS 1.6 możesz kupić nawet za 5 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 17 Lutego 2017 #487575 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi