Aureox Napisano 20 Lutego 2017 #487919 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Dzień Dobry ! Chciałem zaproponować wam coś co myślę ,że zmotywuję graczy do hmm spędzania więcej czasu na naszym serwerze czy też ,zachęci nowych graczy do gry na Zombie. Mianowicie chodzi mi o to ,żeby zrobić jakiś konkurs co do /top15 Najlepsza trójka w top15 zostanie nagrodzona. Za 1 miejsce proponuję Vip na okres 1 miesiąca + konto Steam z Cs 1.6 (Te konto steam jestem w stanie nawet zakupić dla najlepszego gracza , ale to tylko jeden raz :D. Za 2 miejsce proponuję Vip na okres 3 tygodni. Za 3 miejsce Vip na okres 2 tygodni. Taki typu konkurs może się odbywać co 2 miesiące ,a po tych 2 miesiącach reset rankingu i to samo :). To jest propozycja z mojej strony ,jeżeli macie jakiś pomysł do urozmaicenia tego pomysłu zapraszam do wypowiedzi.Proponuję , aby również jeżeli już by miał się taki konkurs odbyć, dodać w nazwie serwera [KONKURS WYGRAJ STEAM]. Pozdrawiam Serdecznie Aureox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jointer3k Napisano 20 Lutego 2017 #487924 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Ale jak np Ty będziesz Top 1 ? Ogółem sam pomysł sam w sobie nie jest zły xd A na tego Steam proponuje się składać albo chociaż żeby każdy Admin raz od Siebie kupił Steama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi