Rusher Napisano 25 Lutego 2017 #488679 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Nick: Scripters # MoAC / El Mafioso Wiek: 22 Kontakt: Steam Znajomość AMXX (0-8): 8 Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: Dlatego, że ostatnimi czasy są serwery takie jak MW3, GO MOD a zwłaszcza DD2 na których adminów nie ma ( nie na wszystkich ale widzę spamy na SB ). Jako UB Team mam dostęp do bansa więc staram się reagować w takich sytuacjach lecz jak dobrze wiadomo bany nadane przez bansa są opóźnione i takowy śmieszek niszczy grę przez okres całej mapy. Jako że na tych serwerach jestem częściej niż rzadziej, postanowiłem napisać to podanie aby usprawnić swoje działania. Staż na forum: od Lutego 2011 do teraz. S@, Moderator, admin na prawie każdym serwerze pochylnii przez cały okres pobytu. Jak dlugo posiadasz Admina na serwerze?: Od pierwszego dnia jego powstania, dość długo. Posiadasz mikrofon [TAK/NIE]: TAK Coś o sobie: Wstydzę się... wszyscy mnie znacie ( no większość ) co tu mówić. Link do 10 reklam: Wpłata równoważąca 1 warnowi = 10 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dapik Napisano 25 Lutego 2017 #488689 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Jak najbardziej na Tak. - Długo już z nami - Aktywny - Ogarnięty - Da sobie radę bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 25 Lutego 2017 #488690 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Sorki ale jestem na nie :/ z tego co mi wiadomo to nie pytałeś się opiekuna (Sandrox'a) czy możesz takowe podanie złożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 25 Lutego 2017 #488702 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Brak zgody Opiekuna na zlozenie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 25 Lutego 2017 #488703 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi