Zjarany Zgr3deK Napisano 26 Lutego 2017 #488771 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Nick na serwerze: Gandzia xDDWiek: 21lat skończę w sierpniuZnajomość AMXX: 0/8 nigdy sie tym nie bawiłem a zacząć zawsze trzeba Doświadczenie:w wylapywaniu cziterow dobrze mi idzie w skali 6/8 Staż w CS'a: 4lata z przerwamiSteamID: STEAM_0:0:2704744Link do profilu na banid:http://banid.pl/kto?to=0:0:2704744Link do profilu na Game Tracker:https://cache.gametracker.com/slepello/Kontakt: steam/forumDlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: czasami jest tak,że administratora nie ma aktywnego na steam ani w grze to trzeba coś poradzić na ten temat i trzeba zacząć od czegoś w końcu w sensie "miny lub przypadkiem cziter wejdzie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PremiuMGracz:D Napisano 26 Lutego 2017 #488777 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Ciężko stwierdzić. +Spoko chłop +Zgłasza na u@ jak i na STEAM + Pomaga innym graczom, + GT -/+ Brak doświadczenia ? Spokojnie da radę i w ciągu dnia ogarnie wszystko JESTEM NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeBrOn #6 Napisano 26 Lutego 2017 #488787 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Jestem na TAK: +Gandzia to stały gracz, mógł wcześniej składać podanie no ale nie miał steama +Ogarnięty +Przeszkadzam mu w grze tak jak on mi czasami +AMX jest proste wpisy sb w google poradnik dla początkującego admina i tych poradników się wiele rzeczy dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 26 Lutego 2017 #488788 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Na TAK z minimalnym przechyleniem na neutral + wiek + ogarnięty + przyda sie admin + zgłasza na U@ i na steamie + steam - doświadczenie +/- staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaako Napisano 26 Lutego 2017 #488803 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Na Tak +wiek +zgłasza na u@ +Steam +dużo gra +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 27 Lutego 2017 #488885 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Pomogę Ci ogarnąć tego admina. W końcu od czegoś trzeba zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 27 Lutego 2017 #488886 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi