RWA KULSZOWA Napisano 28 Lutego 2017 #489137 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 A więc po zakupieniu steama i wbicu na serwer doznałem lekkiego szoku. Mianowicie gra nie jest tak płynna jak na kliencie ns gdy się obracam to cały obraz jakby wolniej się poruszał niż na poprzednim cs-ie oraz mam wrażenie że grafika jakaś taka ziarnista lekko pogram 20 min to mi oczy męczy. Jakieś ustawienia pozmieniać? cfg skopiowałem z tego nsa i nic nie dało. To jakieś moje schizy czy ktoś odczuł coś podobnego po zmianie klienta? edt / DO ZAMKNIĘCIA, przełączyłem grafikę co nie co się poprawiło pomału przyzwyczajam oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 5 Marca 2017 #489596 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Dla profesjonalnych ustawień proponuję parametry startowe: Cytuj -nomsaa -nofbo -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -freq100 I kilka komend do userconfig: Cytuj gl_vsync 0 gl_ansio 0 m_customaccel "0" m_customaccel_exponent "1" m_customaccel_max "0" m_customaccel_scale "0.04" r_bmodelhighfrac "5" r_detailtextures "0" gl_playermip "2" gl_round_down "3" gl_clear "0" max_shells "0" cl_weather "0" cl_shadows "0" violence_ablood "0" violence_hblood "0" gl_fog "0" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Marca 2017 #489693 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Zamykam na życzenie autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Marca 2017 #489694 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi