GandalfBialy Napisano 28 Lutego 2017 #489153 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Nick na serwerze: ZeratulWiek: 27Znajomość AMXX (0/8): 6 Doświadczenie: Admin i opiekun serwera BF2 mod (2 lata), Admin i opiekun serwera BF2 mod (inna sieć, 5 miesięcy), Admin i opiekun serwera DM (dobre 2 lata)Staż w CS'a: Ciężko określić jak długo gramSteamID: STEAM_0:1:48624253Link do profilu na banid: http://banid.pl/kto?to=0:1:48624253 (banów z serwerów publicznych bym nie weryfikował, ze względu na to, że konto zostało przeze mnie kupione od poprzedniego właściciela i za nie nie odpowiadam)Link do profilu na GameTracker: https://cache.gametracker.com/server_info/80.72.37.10:27035/top_players/?query=zeratulKontakt: Steam: predator_olsztynDlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Drodzy Państwo, składam to podanie, ponieważ zostało mi zaproponowane to przez jednego z Was. Moje doświadczenie na tym stanowisku jak widać, jest dość spore i potrafię odróżnić dobrego gracza od oszusta. Zrobienie screenshotów to dla mnie też żaden problem, kwestia przypomnienia sobie paru komend, ponieważ nie robiłem tego dość dawno (na poprzedniej sieci wszelkie bany były udowadniane za pomocą dema nakręconego przez admina, odwołania przez te dwa lata były może z 3 albo 4). Zdaję sobie też z kolei sprawę, że nie do końca spełniam wymagania (vide posty, ale nadrobię), ale myślę, że moja kandydatura zostanie rozpatrzona pozytywnie. Czekam na Wasze zdanie i do zobaczenia na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 28 Lutego 2017 #489154 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 jestem na tak przyda sie osoba aktywna zwlaszcza ze gra teraz tylko 4 adminow ma doświadczenie zglaszal pare osob czesto go widac na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 28 Lutego 2017 #489157 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Arcio. Jestem na tak: + zgłasza + aktywny + doświadczenie + steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`FreE_FraG';# Napisano 2 Marca 2017 #489284 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 oooj teen bot ;D na TAK. + zgłasza + ogarnięty, doświadczenie + często widać go na serwerze + steam Przyda nam się ktoś jeszcze skoro tylko 4 nas zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_DodgE_ Napisano 2 Marca 2017 #489380 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Na tak Czesto na serwerze, zglasza.. Zreszta pozostali adminowie podali argumenty i je podtrzymuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 3 Marca 2017 #489451 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Przyjęty. Napisz do mnie na PW/steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 3 Marca 2017 #489452 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi