RWA KULSZOWA Napisano 28 Lutego 2017 #489187 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Witam ostatnio miałem przyjemność obejrzeć oba sezony Narcosa. Obsada po prostu genialna, niesamowicie wciągająca fabuła. Polecam z całego serca. Jest ktoś kto oglądał? Jak myślicie Czy w zapowiedzianym 3 sezonie brak Murphy'ego to nie będzie już za duży ubytek po tym jak nie będziemy oglądać Don Pabla? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mousen#23 Napisano 6 Marca 2017 #489846 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Będzie 3 sezon? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RWA KULSZOWA Napisano 7 Marca 2017 Autor #490016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Tak w tym roku, agent Pena będzie zwalczał kartel z Cali. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 7 Marca 2017 #490041 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Ja oglądałem ale chyba poległem na 3 odcinku 2 sezonu. Serial bardzo ciekawy, temat rzeka w sumie. Wiele się dzieje i można się dowiedzieć ogrom rzeczy o kartelu i zasadach działania Escobara, serial zainspirował mnie też do poczytania o tym w necie. Polecam bardzo ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi