Magda z Magdom Napisano 5 Marca 2017 #489621 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Witam, jestem Magda, mam 23 lata. Od zawsze interesowałam się grami dla chłopaków. W tym i CSem. Trochę bardziej BlackOpsem (cod). Moja szwagierka mówiła mi kiedyś że jej chłop gra na pochylni i że mają tu właśnie serwery strzelanki i narzekała na kolesia że woli komputer niż... Nie ważne. W ten sposób tu się znalazłam. Niestety nie mam w tym Uzbekistanie swojego laptopa, do Pl wracam na wakacje i może wtedy zapoznam się z tutejszym klimatem na serwerach. Lubię jak już pisałam gry komputerowe, oraz oglądać boks. Nie lubię nogi, nie rozumiem tego co to ma być spalony... czasem chodzę na siłownię i często na jak mam okazję to na imprezy z szwagierką Magdą, stąd mój nick dwie Magdy. Myślę że będziemy się tutaj komunikować i może doradzicie mi z czasem od czego zacząć. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanya Napisano 5 Marca 2017 #489622 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Hey Zapoznaj się z Only DD2 gdy wrócisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarcie Napisano 5 Marca 2017 Użytkownik #489715 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Witam cię !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaudo4 Napisano 5 Marca 2017 #489750 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 siema. popłakałem się jak to czytałem. zapraszam na COD601 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary Grzyb Napisano 5 Marca 2017 #489755 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Cześć, ja też zapraszam na 601. A wielkie mi halo nie lubić piłki nożnej. 20 typów lata za piłka która jest tylko jedna... pozostali też by chcieli pokopać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pumpiarz Napisano 6 Marca 2017 Donator #489807 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Witam Ciebie i zapraszam na ZombieMod (nie słuchaj chłopaków wyżej :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeBrOn #6 Napisano 6 Marca 2017 #489815 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Siemka zapraszam na ProCoda :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magda z Magdom Napisano 7 Marca 2017 Autor #490028 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 A co się robi na takim pro kodzie? Dostanę u Was admina jak skorzystam z zaproszenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 7 Marca 2017 #490029 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Cześć Magda, dasz swój nr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 7 Marca 2017 Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #490032 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Hax jest wolny, to trzeba korzystać póki jest czas. Kappa Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 7 Marca 2017 #490033 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 17 minut temu, HaX* napisał: Cześć Magda, dasz swój nr? Zbańczysz za telefon do Wenezueli/Uzbekistanu czy gdzie to tam się ona znajduje Witamy na Pochylni! Zapraszam na serwer GXP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 7 Marca 2017 Użytkownik #490034 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 No hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 7 Marca 2017 Użytkownik #490043 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi