@rek Napisano 8 Marca 2017 #490102 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Nick @rek Mapa nie pamietam link do screenow nie mam bo zainstalowalem jeszcze raz csa IP 159.255.190.78:27005 Nie mam ss-ów. zainstalowałem nowego cs-a i nie mam ich, ale admin powinien mieć. Przepraszam za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 8 Marca 2017 Użytkownik #490104 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 SS admina są wstawione w formie robionej z jego perspektywy, nie widać tam wh. Muszą być Twoje ss, jeśli ich nie masz, nie dostaniesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 8 Marca 2017 #490112 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Na jakim serverze dostałeś bana? Na pb jeden z adminów mówił ze dał takiej osobie bana. @!!!Virtus!!! Na amxbans jest że na aim/hs Edit. Poszukaj stary folder z cs powinny tam być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!!!Virtus!!! Napisano 8 Marca 2017 #490114 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Ja mu ss-ów nie zrobiłem. dostał je na innym serwerze pochylnia. ja go tylko poinformowałem. Grając z nim wcześniej NIE UWAŻAM że posiada WH i dziwię się adminowi który mu zrobił ss-y. (Gość gra co najwyżej przeciętnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 8 Marca 2017 Użytkownik #490115 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Temat zamykam, ban był 1 marca, za późno na odwołania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 8 Marca 2017 Użytkownik #490120 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi