Adix99 Napisano 14 Marca 2017 #490765 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Moglibyscie jakos ogarnac serwer tak aby lagow nie bylo. Bo jak zaowazylem to codziennie sa jakies lagi serwera a widac to po rozrzucie broni lub po granacie ktory lecic i scina go. Jak byscie sprobowali to ogarnac to by sie lepiej gralo i plynniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 14 Marca 2017 Użytkownik #490773 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Powiem tak, lagi często nie są zależne od nas tylko od hostingodawcy i w tym przypadku tak jest najczęściej. Napewno nie jest to z powodu pluginów, bo są najpotrzebniejsze, starannie dobrane aby nie było bezsensownych dodatków. Poobserwuj jak możesz i popytaj, czy lagi, o których piszesz, są wyczuwalne tylko u Ciebie czy u innych graczy również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 15 Marca 2017 #490816 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Ustawiłem kilka rzeczy. Powinno to ograniczyć lagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 15 Marca 2017 Użytkownik #490868 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 13 godzin temu, aquax napisał: Ustawiłem kilka rzeczy. Powinno to ograniczyć lagi. Jakbyś mógł zobaczyć Bo do niektorych rzeczy Vister nie ma dostepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 15 Marca 2017 #490870 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 2 minuty temu, Rey1 napisał: Jakbyś mógł zobaczyć Bo do niektorych rzeczy Vister nie ma dostepu Jeżeli je odrzuciłem to wiem że teraz tego nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 17 Marca 2017 #491061 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi