Pod Napisano 27 Marca 2017 #491663 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Twój nick podczas grania:EYES ON YOUGodzina, data zdarzenia: 27.03.2017 - 22:53:31 Mapa:DD2Opis zdarzenia:Gram na serwerze, gdy zaraz admin który mnie zbanował zbyhu płacze że mam cheaty, ciekawi mnie jak teraz wrzuci HLTV bo jest odpalony i piszę na niego skargę, iż jest typowym dzieckiem pustyni które cheatuje a płacze jak ktoś go zabija bo nawet na cheatach Adminek Miesiąca grać nie potrafi, do co krycia to w ogóle masakra XD. Ps. Zbyhu zrób sobie też hltv ;)STEAM_ID / IP:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: 'mozesz sie odwolywac' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_2:0:1736657480' [AMXBans] Twoje IP: '94.254.242.100' [AMXBans] =============================================== Ps. Dodaje administrator mnie nie sprawdził, tylko zbanował gdy zacząłem pisać jak bardzo słabo się kryje. Jestem profesjonalnym graczem jeśli chodzi o cs go, i to smutne gdy wchodzi się na jakiś serwer chce się pograć. A nie dosyć że admin nie sprawdzi tylko od razu płacze, to używa wspomagaczy i tak ru*ha właściciela serwera, innych administratorów, czy graczy, bo inaczej tego się nie nazwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 27 Marca 2017 Bywalec #491666 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 @zbyhu czekamy na Twoje wyjaśnienia w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyhu Napisano 27 Marca 2017 #491670 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Cześć. Po pierwsze to chciałbym zwrócić uwagę na Twoje zachowanie kolego. W żadnym momencie Ciebie nie obraziłem, za to Ty mieszasz mnie z błotem, co w dobie Internetu jest dość powszechne i nie robi na mnie wrażenia, aczkolwiek nie życzę sobie by tak mnie traktować. Nie wywyższam się, nie popisuję, za to Ty chyba masz geny osoby, która lubi na siebie zwracać uwagę myśląc, że przykozaczy w sieci - nie. Zdecydowanie masz tupet odwołując się od bana. Ale uwaga! Bardzo proszę o odbanowanie gracza :). Mam trzy powody by prosić o UB. 1) HLTV ze względu na kiepiską jakość nagrywania jest mizernym dowodem z mojej strony. 2) Gracz odpala się pod klawiszem - http://hltv.1shot1kill.eu/srv21641/DD2-1703272219-de_dust2.dem.zip 15:13 i 15:20 - to jedyne podejrzane sytuacje, które mogę nakreślić. Gracz w 16:13 jak tylko zauważył, że przeszedłem spect zatrzymuje się przy anarchi na dobre kilkadziesiąt sekund (off?), po czym pada na gali jak bot na local serwie. 3) Zapraszam z powrotem na serwer, adminów jest dużo, jeszcze trafisz na któregoś :). Pozdrawiam, zbyhu //edytowałem post, nie bądź w gorącej wodzie kąpany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pod Napisano 27 Marca 2017 Autor #491671 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Skoro odpalam się pod klawiszem, proszę o rozpisanie demka ;) Team:EyesOnYou, nickname: Pod Jeśli się odpalam powinni mnie zbanować na Majorze 2017 w Niemczech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyhu Napisano 27 Marca 2017 #491673 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Skoro masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem to polecam poprosić kogoś kto czytelniej wyjaśni Ci co napisałem w poście wyżej. Argumenty z cyklu "powinni mnie zbanować na Majorze 2017 w Niemczech" do mnie nie trafiają. Dyskusja dla mnie bez sensu, UBTeam zna moje zdanie, a w tym momencie tak czy siak będziesz na celowniku administracji. pjona, zbyhu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roman Hoffer Napisano 28 Marca 2017 #491691 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Tak się składa że byłem również obecny na serwie i przyznam że Zbyhu wyprzedził mnie dosłownie o sekunde w banowaniu koleżki ,,Eyes on you,, Jego gra ewidentnie wskazywała na użycie cheatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 28 Marca 2017 #491704 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Demko : http://d1.hltv.org.pl/srv21641/DD2-1703272239-de_dust2.dem.zip Rospiska : 03:42 - Nie za bardzo wiem nawet jak to opisac jednak cos mi nie pasuje +/- 05:02 - Ja bym to podciagnal pod zwyczajne shaki +b 05:23 - przeskok +b 06:15 - +/- 06:45 - Ja osobiscie nie slyszalem mida bardziej t spawn +b 10:06/7 - znowu nie slyszalem mida Ty mimo to wiedziales i poslales dwa piekne one tapy co nie jest czesto spotykane. (Prawie jak Scream) +b 11:55 - wczesniej jak wchodzil dluga te pozycje sprawdzal powierzchownie jednak tym razem dokladnie gdy akurat byl tam przeciwnik (bylo slychac przez chwile jednak ten gracz raczej nie wylapalby roznicy miedzy piachem a tymze miejscem) +/- 13:49 - shake that ass +b Ps. Demko z tematu skargi na admina "zbyhu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 28 Marca 2017 Bywalec #491705 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Demko od admina @zbyhu: 15:11 - na 1 wydaje się dziwne, lecz patrząc na 1/4... szkoda słów szejki jak na niejednym twerku... +b 15:20 - na 1/4 przelatujesz celownikiem płynnie w lewo, postój na HS z szejkiem i lecisz dalej w tej samej linii... +b 16:13 - do tego wrócę w drugiej rozpisce... Demko od @Pod ze skargi: Do 13:30 nie obrażaj się... ale grasz jak amator, twoje spraye czy nawet tapy są na poziomie gracza z 2 letnim stażem... Wracając do góry ( demko od zbyhu ) robisz szejki jak diabeł, adm na spec... afk na 10 sekund i grasz jak bóg Ci dał - jak bot co widać już w 16:40, gdzie się podział twój skill. Do czego zmierzam. W demku od zbyhu była odwrotna sytuacja, grałeś jak Bot przez afkiem, nagle przyszła Twoja skacowana siostra i zaczęła diabelskie szejki... 100% HS, na 1/2 // 1/4 widać jak na dłoni... Od 13:30 aż do bana ( bo chyba wtedy poszedł ban ) jesteś spalony jak światełka choinkowe po roku w kartonie... Nawet mi szkoda czasu, żeby to rozpisywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 28 Marca 2017 Bywalec #491706 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi