hajto Napisano 30 Marca 2017 #491831 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Szukam chętnych do zagrania na prywatnym serwerze Samia.pl wydaję się dość ciekawy stoi już chyba z 3 miesiące i można by zagrać , widzę że to serwer Hooltrasa założyciela Invori i wielu innych fajnych serwerów co na nich swego czasu się grało Myślę że tu zapewne jak i na jego innych serwerach jest dużo rzeczy do roboty więc szybko się nie znudzi. Klienta pobrałem wczoraj i się zarejestrowałem dziś będę zaczynał grę z kolegą no ze steam , jeśli ktoś ogarnięty chętny zapraszam na pw lub kontakt steam Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarcie Napisano 31 Marca 2017 #491869 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 @hajtodo dał byś link do strony głównej bo jej włączyć nie mogę ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hajto Napisano 31 Marca 2017 Autor #491870 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 @Dark Angle no tu masz nawet teraz wszedłem i działa http://samia.pl/ Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 9 Kwietnia 2017 #492326 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Grałem na tym i po tygodniu mi się znudził xD Ale Serwer Godny Polecenia Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonitek Napisano 10 Kwietnia 2017 #492344 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 18 godzin temu, B@aczek napisał: Grałem na tym i po tygodniu mi się znudził xD Ale Serwer Godny Polecenia Nie rozumiem, znudził Ci się po tygodniu, ale jest godny polecenia... sorry - Godny Polecenia. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 11 Kwietnia 2017 #492378 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Dnia 10.04.2017 o 10:44, nonitek napisał: Nie rozumiem, znudził Ci się po tygodniu, ale jest godny polecenia... sorry - Godny Polecenia. Nonitek Nie każdy lubi szybkie pvp robić Mnie Bardziej kręcą Hardy Pozdrawiiam Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devasiak Napisano 25 Lutego 2018 #507472 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 A jaki to tryb serwera? I z jakim maksymalnym poziomem? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 25 Lutego 2018 #507477 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 44 minuty temu, Devasiak napisał: A jaki to tryb serwera? I z jakim maksymalnym poziomem? 210 easy Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 9 Marca 2018 #508387 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 W dniu 25.02.2018 o 17:25, Shiba Tatsuya napisał: 210 easy Samia.pl to nie jest taki serwer easy dużo bardzo są, wymagające misjie/questy itp. exp nie jest taki łatwy na wyższym poziomie itp obejrzyj sobie odcinki NoPerfekt Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zer0 Napisano 28 Kwietnia 2018 #511370 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 160lvl archer is full pvp 150eq v5 Tak odkopie troche Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frederick Napisano 3 Maja 2018 #511646 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 Ja osobiście polecam serwer MarinerMT2 serwer easy/medium. Mam tam konto szaman i wojownik z 255 lvl czyli max i posiadam do tego set eq gobi na 220 lvl i 254 lvl. Konto do sprzedania jak ktoś coś chce to może napisać do mnie na forum w celu dalszej informacji na temat tego konta. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 19 Sierpnia 2018 #517914 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Metin to zło Straciłem na nim 3 lata swoejgo życia :/ Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 25 Września 2018 #519227 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Września 2018 @B@aczek jak mogłeś stracić skoro dobrze się przy tym bawiłes? Po drugie tylko 3 lata?? To ja chyba przy tobie weteran jak gram +/- 11 latek Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi