Rey Napisano 3 Kwietnia 2017 Użytkownik #492004 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Rozdawanie skrzynek na koniec mapy jest bez sensu, po prostu jest źle zrobione... Koleś nawet nie zaczął grać, jest na serwerze 20sek dostaje skrzynke, ale ten gracz ktory jest pierwszy w tabeli i gra całą mape nie dostał... Śmiech na sali. Prosze by zostało to poprawione oraz żeby najlepszy gracz mapy dostal losową skrzynke z AWP/AK/M4A1/FAMAS/DEAGLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarcie Napisano 3 Kwietnia 2017 Użytkownik #492006 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Wszystko fajnie ale najlepszy gracz ale niee wszyscy tak grają i jak skrzynkę dostanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka <3 Napisano 3 Kwietnia 2017 Dziewczyna #492020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Myślałam o tym aby zrobić takie cuś że za ilość zabić jest % szans na skrzynkę. Np 10 zabójstw 10% szans na drop skrzynki na koniec rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 3 Kwietnia 2017 Użytkownik Autor #492021 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 20 minut temu, Paulinka napisał: Myślałam o tym aby zrobić takie cuś że za ilość zabić jest % szans na skrzynkę. Np 10 zabójstw 10% szans na drop skrzynki na koniec rundy ... Szczerze? Słabe. Powiedzmy mamy dwoch gości co mają po 40 fragów, na koniec mapy dostają 3 osoby skrzynki, wśród nich są ci z 40 fragami (b0 40% to bardzo dużo) i jedna osoba dostaje normalnie... Niezbyt jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarcie Napisano 3 Kwietnia 2017 Użytkownik #492022 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 A może zrobić jak się da aby do losowania o skrzynkę brało gracza co przegra minimum 5 rund. PS nwm ale nigdy tego nie widziałem a nie będę nowego tematu pisał na koniec mapy dziś zabija cały team TT a dlaczego to ja bym xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka <3 Napisano 3 Kwietnia 2017 Dziewczyna #492024 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 @Rey1 Ale żeby nie było limitu ze np 10os max dostaje skrzynki Tylko każdy zbiera dla siebie ;) Albo zrobić tak żeby za 50 fragów dostawało się losową skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 4 Kwietnia 2017 #492036 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Wszystko fajnie, ale: 1. Kto napisze nowy plugin 2. Drop jest losowy, bo wszyscy sa rowni. Dlaczego tylko najlepsi maja miec drop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
{^.^} Napisano 4 Kwietnia 2017 Użytkownik #492037 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 A czemu osoba co wbije na koniec mapki możliwe że dostanie skrzynkę a 2 osoba gra od 5+ mapek i ani jednej nie dostała dziś tak było ja grałem dziś ponad 7 mapek i nie dostałem a jakiś typek nowy przyszedł dostał skrzynkę i z niej ak aqua ja ostatnio otworzyłem 6 skrzynek i z 6 skrzynek 1 skin a reszta to pustaki z starym powietrzem. Mam wrażenie nie raz że ci co grają już dłużej na serwie maja minimalny drop. Przed resetem dostawałem Skrzynki i drop z nich oraz klucze za kill-e teraz porostu zero. (#smutek xD haha ) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 4 Kwietnia 2017 Użytkownik Autor #492040 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 2 godziny temu, Skip3r napisał: Wszystko fajnie, ale: 1. Kto napisze nowy plugin Od tego jest opiekun i właściciel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeNoX Napisano 4 Kwietnia 2017 #492088 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Ja to popieram Rey'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 6 Kwietnia 2017 #492193 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Rozmawiałem z aquaxem. Zostaje tak jak jest. Drop dla każdego jest i będzie równy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 6 Kwietnia 2017 #492194 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi