Smoku1995 Napisano 15 Kwietnia 2017 #492681 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Twój nick podczas grania:SmokuGodzina, data zdarzenia: Nie wiemMapa:Nie wiemOpis zdarzenia:Nie było mnie na Cs wchodze na serwer a tutaj taki link...STEAM_ID / IP:Server # 12 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Smoku [AMXBans] Reason : ' Bugowanie kluczy/skrzy? ' [AMXBans] You can complain about your ban @ Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1620014459 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/zeus/zeus_draw.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/molotov_fire.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/molotov_explosion.wav' Kicked : You are BANNED. Check Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 15 Kwietnia 2017 #492682 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 @VisTeR. Działaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku1995 Napisano 15 Kwietnia 2017 Autor #492683 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Powiem tak nie dość że doładowałem svipa i mam zamiar to dalej robic na półtora miesiąca to zanic bana dostałem za to że flache sobie z kolegą obalałem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku1995 Napisano 15 Kwietnia 2017 Autor #492686 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Prosze o szybkie UB ponieważ mam Svipa a nawet pograc nie moge.... Nawet mnie na serw nie było ja tego bana wyłapałem jeżeli Admin nie potrafi zobaczyć że to podszywka nie moja spr.... Nie płaciłem sianka za to by teraz siedziec i na serw nie grać proszę was o najszybsze rozpatrzenie spr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 15 Kwietnia 2017 #492687 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi