Smoku1995 Napisano 15 Kwietnia 2017 #492688 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 BUILD 921 SERVER (0 CRC) Server # 13 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Smoku [AMXBans] Reason : ' Bugowanie kluczy/skrzy? ' [AMXBans] You can complain about your ban @ Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1620014459 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'overviews/css_dust2.bmp' Error: server failed to transmit file 'sound/zeus/zeus_draw.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/molotov_fire.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/molotov_explosion.wav' Kicked : You are BANNED. Chec Dostałem bana prze Vistera nwm kiedy o której i za co poszedłem pić z kolegą flaszke wchodze na serw i coś takigo widzę prosze o szybkie rozpatrzenie spr ponieważ nie na darmo wydawałem pieniądze na Svipa..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 15 Kwietnia 2017 #492689 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Zły dział.. masz tutaj odpowiedni: http://pochylnia.pl/forum/447-pozostałe-bany/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku1995 Napisano 15 Kwietnia 2017 Autor #492692 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Dzięki juz wstawiłem 2 raz bo tamten post mi usuneli ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 15 Kwietnia 2017 #492693 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Nie tan dział -> kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 15 Kwietnia 2017 #492694 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi