Smoku1995 Napisano 15 Kwietnia 2017 #492691 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Twój nick podczas grania:SmokuGodzina, data zdarzenia:15.04.2017r Godz nwmMapa:Nwm bo mnie nie było Opis zdarzenia:Nie byłem zalogowany na cs na serwie wchodze na serw i nagle komunikat Zostałeś zbanowany nwm o jakiej godz i kiedy na jakiej mapie bo piłem w tedy z kolegąSTEAM_ID / IP:Nie posiadam BUILD 921 SERVER (0 CRC) Server # 14 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Smoku [AMXBans] Reason : ' Bugowanie kluczy/skrzy? ' [AMXBans] You can complain about your ban @ Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1620014459 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/zeus/zeus_draw.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/molotov_fire.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/molotov_explosion.wav' Kicked : You are BANNED. Check Prosze o szybkie rozpatrzenie spr ponieważ kupiłem svipa i nie wiem o co chodzi. Dziękuję z góry tym bardziej że kiedyś byłem adm na waszej serwerowni... Naprawdę nie wiem co jest Grane proszę o szybkie rozpatrzenie spr bo Svip mi leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 15 Kwietnia 2017 #492695 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 @VisTeR. działąj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 15 Kwietnia 2017 #492697 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Załatwione na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 15 Kwietnia 2017 #492698 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi