Skocz do zawartości

WTF ban.

TPPK

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas grania: lemek
Godzina, data zdarzenia:
Mapa:
Opis zdarzenia: Witam, mam pytanie czy można zmienić ten ban z IP, na ban na NICK? Gdyż wrodziłem właśnie z wyjazdu na święta i widzę że brat dostał bana, w ten o to sposób ja nie mogę grać. Po za tym zostałem mianowany na admina

, a tu wracam i widzę BANA... Widzę również że ban przez stronę, mogę dostać jakiś wątek żeby się wtajemniczyć?
STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:1946693

@Pingiel10

k4mil.png

Dostałeś bana ode mnie za wyzywanie graczy jak i mnie. Gdy Cie upomnialem i poinformowalem ze jezeli nie skonczysz to wlepie ci bana Ty znowu zaczales sie pultac. Micro + 16 obrazanie graczy do 4h no i mnie (jestem jako tako w administracji serwera) na dzien. Nie chcialo mi sie tego wyliczac wiec dalem na tydzien. 

§33. Administracja nie odpowiada za  dzielenie łącza przez kilku użytkowników (stały adres IP) i narzucenie się IP. W przypadku otrzymania bana przez 1 z osób, które użytkują dany adres IP karze podlegają wszyscy użytkownicy danego łącza.

Ban poszedl bez dowodów poniewaz nie chcialo mi sie nagrywac na niego demka gdyz bylo to zbedne. Moge jedynie skrocic bana na dzien. Z gory tez informuje jako ze masz byc adminem ze nie moze dojsc do takiej sytuacji gdy Ty i twoj brat bedziecie mieli we dwoch dostep do uprawnien admina na serwerze. 

§5. Normalną rzeczą jest to, że jeśli TY dostałeś admina, to TY i TYLKO TY możesz z niego korzystać. Nie przyjmuje się usprawiedliwień typu "brat banował bo się nie wylogowałem". Nie interesuje nas to, jak zabezpieczyłeś się przed małym terrorystą.

PS. Bana moge skrocic tylko jesli utemperujesz swojego brata i nauczysz go ze nawet w internecie nie jest bezkarny mimo brata ktory mialby admina.

Dostępu nie będzie miał gdyż ja gram na platformie STEAM, a do steama dostępu nie posiada (widać to po screenie z amxbana że kożysta on z NS). Jak dla mnie to może zostać ten ban na tyle ile jest dla niego, tylko obym ja miał dostęp do gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...