Pingiel10 Napisano 19 Kwietnia 2017 #492951 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Proponuje wgrac plugin Allow_round_finish do konczenia rundy mimo zakonczenia sie czasu trwania mapy. (jak cos moge podeslac bo mam na stanie) Proponuje wgrac afkkiss oraz afkkicker zeby nie bylo takiej sytuacji by osoba ktora jest afk posiadajaca pake przetrzymywala ja przez cala runde. (Rowniez moge podeslac bo mam na stanie) Don't hate me. PS. Rey specjalnie dla Ciebie poprawilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 19 Kwietnia 2017 #492959 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 2 godziny temu, Pingiel10 napisał: Proponuje wgrac plugin Allow_round_finish do konczenia rundy mimo zakonczenia sie czasu trwania mapy. (jak cos moge podeslac bo mam na stanie) Proponuje wgrac afkkiss oraz afkkicker zeby nie bylo takiej sytuacji by osoba ktora jest afk posiadajaca mape przetrzymywala ja przez cala runde. (Rowniez moge podeslac bo mam na stanie) Don't hate me. ZAAA Ale "by osoba ktora jest afk posiadajaca mape przetrzymywala" chyba literówka Powinno być posiadająca pake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 19 Kwietnia 2017 #492962 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Plugin do dokończenia rundy jest zbędny, był wgrany na tym drugim serwerze i powodowało ze ludzie musieli czekać po 2 minuty bo odbyło się losowanie skrzynek i ludzie muszą czekać. Afkkiss może się przydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPPK Napisano 19 Kwietnia 2017 #492963 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Co do afkkiss oraz afkkicker jak najbardziej ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 19 Kwietnia 2017 Autor #492965 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 @L@M@NeR W takim razie zalatw mi dostep do ftp serwera i to zobacze na wlasne oczy i byc moze naprawie. Poniewaz mapa czesto konczy sie w takim momencie ze az sie czlowiek moze zirytoac jak ma clutcha i go wygrywa a tu dupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 29 Kwietnia 2017 #493840 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 1 nie będzie. 2 wgram poprawiony plugin prze zemnie na AFK i AFK z bomba z serwera COD 601. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 29 Kwietnia 2017 #493841 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi