Janko Napisano 22 Kwietnia 2017 #493231 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Serwer:Mw3Data:dzisiajNick podejrzanego:czenoSTEAM_ID (komenda "status"): #12 "czeno" 1502 STEAM_0:1:181114063 46 17:34 25 0 [IP] 12: 'czeno' (CT) -- 109.197.189.91:27005 [STEAM_0:1:181114063]Link do dema: http://d1.hltv.org.pl/srv21636/MW3-1704221252-de_rats_1337.dem.zip Rodzaj wspomagacza: powiedział bym że wh i to hu.... na dodatek bo nawet sie z tym nie kryje i to nie jest że uv blabla że widzi kropeczki na radarze zgadza sie ale widzi obszar a nie od razu wie gdzie w danym momencie jest ludzie...Podejrzane momenty: 02:08- smieszne nie widzi jeszcze graczy ct a dobrze po drabince nie wszsełd juz rakieta .. 03:18- włacza uv co widzi przeciwników na radarze zgodzę się z tym ale do przesady po tej akcji to auto namierzanie ma jak od razy wyszedł z góry i celownik na dół i wie ze goscio za szufladą ,, 04:18- lecli dołem nagle staną i teraz 04:30 od razu bez zawachania goscio w rogu schowany ten z celownikiem na niego 04:45- też dziwne bo wyskakuje na szafke i od razu sciaga niewidke co jest koło pudełka na lodówce co go nie widac idzie rampą i nagle jak niewidka wchodzi po linie na góre ten seria 04:47- wali po długiej goscian z awp po czym od razu na sam dół gdzie idzie z ct na swoj bs też widział nagle jak nawet nie spojrzał w dół 06:43- ta sama akcia co w 03:18 idzie góra goscio w szufladzie schowany ten od razu na dół haha dno anie pro gracz. http://www.blacklisted.pl/app19015,steam_0:1:181114063.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janko Napisano 22 Kwietnia 2017 Autor #493257 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 To kolejne demko jak by Pingiel miał wątpliwosci co do wspomagaczy mapa westwood http://d1.hltv.org.pl/srv21636/MW3-1704221719-de_westwood.dem.zip Specjalnie wziołem klase Assasin co ma zwiększona niewidzialność by zobaczyć i jak owy gracz bez najmniejszego oporu widzi graczy pod koniec mapy juz nawet przez sciany z rakiet a to jego perk który miał jest poniżej .. https://scr.hu/1pVdLa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devroleq Napisano 22 Kwietnia 2017 #493260 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Mam sie kryć widząc wszystko na radarze hahahah chyba uniem rozpoznac gdzie kto jest jak UAV jest co chwile gram na serwerach z /ks 5 lat wiec nie wmówisz mi nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janko Napisano 22 Kwietnia 2017 Autor #493261 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Teraz, devroleq napisał: Mam sie kryć widząc wszystko na radarze hahahah chyba uniem rozpoznac gdzie kto jest jak UAV jest co chwile hahah uv nawet niewidki widzi beztalencie uv to masz radar i kropeczki a nie gdzie kto jest wlatując celownikiem na niego .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devroleq Napisano 22 Kwietnia 2017 #493262 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Teraz, Janko napisał: hahah uv nawet niewidki widzi beztalencie uv to masz radar i kropeczki a nie gdzie kto jest wlatując celownikiem na niego .. No radar gdzie kto jest sam podważasz co piszesz radar jest jak dozwolone wh jeszcze w doświadczonych rekach a co ja bede z zerwocem co aima ustawic nie umie KAŻDEGO na radarze widze na radarze ze za sciana to puszczam rakiete halo proste ? Co za ułom haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 22 Kwietnia 2017 #493264 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Z demka z ratsa nie wynika nic. Stalco mnie oswiecil jak wyglada UV oraz sam przetestowalem. Czysty. Z demka weswood rowniez nie wynika nic. Przyklad. Pierwsza cala runda przez niego rozegrana pokazuje ze nie byl w stanie leciec nawet modelowo i calkowicie inaczej gral (Ciebie mozna bylo dostrzec i uslyszec "kropka na ziemi" i ledwo widzialny skin) na 1/4 widac dokladnie an 1/1 ledwo ale da rade i widac bylo ze jak go mijales dopiero reagowal. Jak mial UV to juz calkowicie inaczej gral. Wiedzial wszystko jak na UAV czyli legalne nie wh lecz radar hack. Na Blu jesli sie wezma za demko pewnie dostanie bana jednak tutaj ode mnie za te dwa nie ma szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 22 Kwietnia 2017 #493265 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi