Hs^Sport!nG Napisano 23 Kwietnia 2017 #493327 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Mam propozycje na temat dolaczania przez te 15s zeby było np. 10s bo to jest troche irytujace, np. svip/vip stoi na midzie (srodku) z awp ginie wyjdzie i wejdzie wezmie pakiet broni i gra dalej... .Nie raz tak mialem i inni pewnie tez ze stoi sie z awp zabija 1 idzie na gale i ginie przez tego co zabil z 10s temu i przychodzi wku... jak on zyje jak go zabilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 23 Kwietnia 2017 Użytkownik #493334 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 No przydałoby sie taka blokada co blokuje, że jak zginiesz, zrobisz reconnecta i nie mozesz wejsc do gry żywy, czyli musisz czekac na rozpoczęcie sie kolejnej rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
{^.^} Napisano 23 Kwietnia 2017 Użytkownik #493351 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 owszem przydało by się xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 26 Kwietnia 2017 Donator UB Team #493655 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Przydało by się coś takiego , często przez coś takiego ginę i jest to irytujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 2 Lipca 2017 #497689 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Może by tak wgrać plugin który pamięta statystki gracza? Dodatkowo przy RC plugin zapamięta że dany gracz został zabity. Dajcie mi znać co o tym sądzicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 2 Lipca 2017 Użytkownik #497690 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 3 minuty temu, /dev/null napisał: Może by tak wgrać plugin który pamięta statystki gracza? Dodatkowo przy RC plugin zapamięta że dany gracz został zabity. Dajcie mi znać co o tym sądzicie. o może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!*KoKs*! Napisano 4 Lipca 2017 #497815 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Dnia 2.07.2017 o 21:48, /dev/null napisał: Może by tak wgrać plugin który pamięta statystki gracza? Dodatkowo przy RC plugin zapamięta że dany gracz został zabity. Dajcie mi znać co o tym sądzicie. Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 21 Sierpnia 2017 #499652 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Serwer zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 21 Sierpnia 2017 #499653 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi