Skocz do zawartości

[UB] Prośba o ub dla SniX

SMiley397

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas grania: SniX
Godzina, data zdarzenia: około 17:30
Mapa: jakis de_dust z wodą
Opis zdarzenia: Gram normalnie na GunXpMod wbiłem scouta i chciałem szybko wbić wiec celowałem tylko banie żeby na strzał zdejmować i db mi szło gdy nagle bez ss , bez demka dostałem bana . Gram na tym serwie długo , czesto dostawałem ss i zawsze nic nie było a tu nagle kto chciał mnie udupic i nic nie dał demka ani ss tylko odrazu bana .
STEAM_ID / IP: 195.117.40.116

Do banującego :
Jeśli ktoś jest lepszy od cb , lub myśłisz że ma czity to rób demko lub ss a nie banuj bo ty nie umiesz tak .

• Moderator

http://d1.hltv.org.pl/srv21643/GXP-1704251715-de_dust2002.dem.zip

demko tnie się jak nie wiem co... przy oglądaniu ping ponad 3k, ale coś się raczej udało wyłapać:

3:13 - celownik przeskakuje i kręci się wokół głowy

6:00 - 6:06 - ledwo wyszedłeś i bania

6:28 - bania i celownik przeskakuje na głowe drugiego z TT

8:10 - na mostku perfidny aim

8:25 - po obróceniu w lewą strone od razu bania

8:49 - 8:59 - tu nie jestem pewna czy to lag czy nie. celownik zakręcił się wokół głowy raczej

03:00 - dolaczenie do gry (informacyjnie)

03:05 - chlopak strzelil szybciej niz Ja zobaczylem model na 1/4 jednak moglbyc to lag na demku czy cus +/-

03:11 - tak jakby lekki przeskok +/-

03:13 - jest malutki shake jednak mozna to podpiac pod zwyly ruch myszka (Ja to nazywam mlynkiem ktorego czesto sam uzywam po skonczeniu walenia full auto) +/- 

03:14 - jakby nie mogl sie zdecydowac w ktorego strzelac +/-

03:17 - Takiego czegos to juz dawno nie widzialem :D Celownikiem leci za typem na prawo jednak w trakcie strzalu celownik przeskkuje na lewo beka +b 

03:21 - mogl mu wejsc taki flickshot jednak po poprzedniej akcji watpie +b

03:41 - shake tkat ass bitch +b

That's all. W sensie dalej nie patrze bo to bez sensu. Nice aim bro ale pocwicz na botach. Brak UB.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...