!@_Grom_@! Napisano 26 Kwietnia 2017 #493613 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Cześć Chciałbym Się zgłosić o podanie na admina nie wiem czy przyjmiecie mnie ale bardzo proszę was.Mam nadzieje,że mnie przyjmiecie jeśli nie tu się zgłasza podania na admina proszę odpiszcie jak mam to zrobić dziękuje za przeczytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 26 Kwietnia 2017 #493622 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Witaj, zapraszam Cię na pb. Jak masz na imię, ile lat, skąd jesteś albo jakie są twoje zainteresowania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 26 Kwietnia 2017 Użytkownik #493629 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Myślę że proszenie o admina nic nie da. Podania na admina składasz w dziale serwera na ktorym grasz, podstaw do wzoru, przeczytaj regulamin i dopiero wtedy napisz podanie. PS. Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 26 Kwietnia 2017 Donator UB Team #493635 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Elo , Podanie na admina składa się w odpowiednim dziale swojego serwera. Ps. zapraszam na Coda bo mało osób gra ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilus Napisano 26 Kwietnia 2017 #493670 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Tak jak jest wyżej napisane podanie na admina składa się w odpowiednim dziale swojego serwera. Zapraszam na ProCod'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Maja 2017 #494182 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Maja 2017 #494183 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi