pablitto Napisano 1 Maja 2017 #493935 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Jakiego programu graficznego używasz?: Photoshop, CorelPrzykłady twoich prac (minmum 5): Tutaj - https://www.facebook.com/pdesignnJak dlugo zajmujesz sie grafiką?: Kilka lat, obecnie pracuję również w tym kierunku.Staz na forum: Około pół roku.Pełniłeś podobną funkcje?: Nie.Specjalizacja (sygnatury, avatary, loga, banery): Wszystko po trochu.Dlaczego Ty?: Ktoś napisał mi na PW czy nie złóżyłbym podania na grafika, no to mówię czemu nie. Trochę w tym siedzę, coś tam skrobię, pracę zostawiam do oceny, jednym może się podobać, drugim nie. Grafika chyba nie ma na forum, to mogę być ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 1 Maja 2017 #493938 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Osobiście byłbym na TAK * Fajne prace w dodatku chłopak się rozwija w tym kierunku, wiec warto byłoby dać mu szanse . * Brak Grafika na forum Dobrze, że ktoś się w końcu zainteresował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 1 Maja 2017 #493969 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Na TAK + brakuje grafika + dajmy mu szanse sie wykazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 2 Maja 2017 #493984 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Również jestem na tak + Nasz grafik jest nieobecny + Prace są ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 2 Maja 2017 #494010 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi