Myticus Napisano 2 Maja 2017 #494038 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Twój nick podczas grania: KermiT Godzina, data zdarzenia: 17.04.2017 - 20:15:52 Mapa: css_dust2 Link do screenów: http://www64.zippyshare.com/v/Q4HmNKwY/file.html STEAM_ID / IP: STEAM_0:4:1409321398 / 213.241.93.1 Przepraszam, że tak późno wrzucam ss-y z nicku KermiT, ale nie chciałem zakładać konta na pochylni.pl, gdyż nie wiedziałem czy długo zabawie na CS-ie. W kwietniu 2017 przysiadłem do CS 1.6 tylko przypomnieć stare dobre czasy ze studiów jak to się 12-15 lat temu grało w CS-a 1.0-1.5. Dziś zostałem zmuszony do jego założenia banem na nicku leklemariopolodakledes przez admina Krejsolek grając na łączu komórkowym (wrzucę ss-y w następnym poście). Chociaż są odstępstwa od poprzednich wersji CS-a uznałem, że trochę u was na serwerze zabawię, więc proszę o odbanowanie mojego nicku KermiT i IP ze stałego łącza internetowego, żebym nie musiał męczyć komórki. Zostałem zbanowany przez admina @| The KinG | po tym jak 3 rundy pod rząd eliminowałem go headshoot-em. Zapoznałem się z zasadami, pewnie chciał mnie sprawdzić czy nie mam udogodnień w grze. Nigdy nie używałem żadnych wspomagaczy, ani kiedyś, ani teraz. Nie chciało by mi się ich szukać. Z tego co widzę na forum @| The KinG | banując @Shadowstrike sam się odkrył, że nie jest uczciwym adminem i używa wh. Prawdopodobnie będę grał na nicku leklemariopolodakledes lub Myticus, ale szkoda żeby skiny z niku KermiT przepadły i stałe łącze by się przydało. Z góry dziękuje i przepraszam, że się rozpisałem. Pozdrawiam Myticus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 2 Maja 2017 Premium #494041 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 2. Gracz, który dostał bana z powodem innym niż screenshoty, ma 7 dni na napisanie odwołania. http://aquax.hekko24.pl/aquax_banspoch2/ban_list.php?bid=248 Ban nie wygasł bo po prostu zmieniłeś nick co nie zmienia faktu że ban nie był aktywny. http://aquax.hekko24.pl/aquax_banspoch2/ban_list.php?bid=2118 Dostałeś ssy i ich nie wrzuciłeś. http://aquax.hekko24.pl/aquax_banspoch2/ban_list.php?bid=2139 Kolejny ban za granie na aktywnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myticus Napisano 2 Maja 2017 Autor #494043 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Wiem, wiem Szanowny adminie Krejsollek tak jak pisałem nie wiedziałem czy będę grał więc nie chciałem zakładać niepotrzebnie konta na pochylni.pl, więc się przesiadłem na internet komórkowy. Teraz się zmobilizowałem ponieważ CS 1.6 z ulepszeniami wcale nieźle wygląda i wrzuciłem o UB dla dwóch nicków. Pozdrawiam Myticus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 2 Maja 2017 Premium #494044 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 To nie jest usprawiedliwienie, to że nie chciałeś niepotrzebnie konta zakładać nie usprawiedliwia Cię do wstawiania ssów po czasie. Tak trudno poświęcić minute z twojego cennego życia? Nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myticus Napisano 2 Maja 2017 Autor #494047 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 1. Chyba coś tu nie jest zrozumiale napisane. "Gracz, który dostał bana z powodem innym niż screenshoty, ma 7 dni na napisanie odwołania" Z tego cytatu wynika, że ci co mają powód inny niż screenshoty mją 7 dni na napisanie odwołania. A ci co mają powód screenshoty nie napisano, że odrazu, już, po 2 godzinach. Moim zdaniem bezterminowo, bo czas nie został określony. SS-y nie giną chyba, że ktoś je skasował. Więc można rzucić grę i wrócić do niej po 2 miesiącach wysyłając ss-y w dowód uczciwości i dalej grać. To, że na innym łączu internetowym dopytywałem admina jak się z bana wydostać i nie uzyskałem jasnej odpowiedzi oraz, że grałem na tym łączu nic nie ma do rzeczy. Powinno być traktowane jako dwie różne sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 2 Maja 2017 #494052 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Ss'y powinny być spakowane w paczkę rar lub zip i zamieszczone na forum w czasie nie dłuższym niż 24 godziny od ich zrobienia. Czas minał. Bez UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 2 Maja 2017 #494055 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi