Skocz do zawartości

leklemariopolodakledes - Prośba o Ub

Myticus

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas grania: leklemariopolodakledes
Godzina, data zdarzenia: 02.05.2017 - 13:03:13 i 02.05.2017 - 15:37:24
Mapa: css_cache i css_mirag
Link do screenów: http://www56.zippyshare.com/v/REZoTV4w/file.html
STEAM_ID / IP: STEAM_0:4:76068866 / 188.146.77.160   i   STEAM_0:4:2047293442 / 188.146.82.93

Podałem dwa steam-y i adresy IP ponieważ na internecie komórkowym po 2 godzinach mnie wpuściło na serwer (zmienne IP na internecie komórkowym). Jak tylko @krejsolek mnie zauważył, że zbanowany gracz jest aktywny dał mi drugiego bana. Proszę o odbanowanie jak tylko będę miał wszystko odblokowane przesiądę się na stały internet.

Z góry dziękuje.

Pozdrawiam

Myticus

Wcale nie chciałem nikogo oszukać. Czybym pisał o drugim nicku jakbym miał taki zamiar? Przecież sami byście tego nie sprawdzili i nie powiązali. Podanie dwóch przecież świadczy o mojej uczciwości. Pierwszy raz zostałem zbanowany przez nieuczciwego admina. Wszedłem na innym nicku na serwer żeby go dopytać jak zrobić ss-y i dowiedziałem się że mam szukać na pochylnia.pl. Nie miałem zamiaru grać na dłużej, więc nie zakładałem niepotrzebnie konta na pochylnia.pl. Ale zdanie można przecież zmienić i chciałbym kontynuować.

Pozdrawiam

Myticus

• Premium

Powiadasz " Wszedłem na innym nicku na serwer żeby go dopytać jak zrobić ss-y i dowiedziałem się że mam szukać na pochylnia.pl" i dopytanie zajęło Ci 47godzin?? Tak mówi twój gt z tego konta na którym dostałeś kolejnego bana.

Link jakbyś mi nie wierzył https://cache.gametracker.com/player/leklemariopolodakledes/80.72.37.10:29025/

Nikt nie lubi ginąć co runda, a szczególnie admini.

Dałeś bana bo podejrzewałeś wh albo inny wspomagacz gry tak jak KING jak grałem na nicku KermiT.

Z ss-ów wynika, że nic nie mam.

To, że powiązałem nicki nic tu nie ma do rzeczy.

Admin KING powiedział co to jest wstawić ss-y, chwila i po banie, a tu schody.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...