Myticus Napisano 2 Maja 2017 #494040 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Twój nick podczas grania: leklemariopolodakledes Godzina, data zdarzenia: 02.05.2017 - 13:03:13 i 02.05.2017 - 15:37:24 Mapa: css_cache i css_mirag Link do screenów: http://www56.zippyshare.com/v/REZoTV4w/file.html STEAM_ID / IP: STEAM_0:4:76068866 / 188.146.77.160 i STEAM_0:4:2047293442 / 188.146.82.93 Podałem dwa steam-y i adresy IP ponieważ na internecie komórkowym po 2 godzinach mnie wpuściło na serwer (zmienne IP na internecie komórkowym). Jak tylko @krejsolek mnie zauważył, że zbanowany gracz jest aktywny dał mi drugiego bana. Proszę o odbanowanie jak tylko będę miał wszystko odblokowane przesiądę się na stały internet. Z góry dziękuje. Pozdrawiam Myticus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 2 Maja 2017 Premium #494042 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Dostałeś ssy i ich nie wrzuciłeś tylko próbowałeś, hmm oszukać admina?? Dlaczego miał byś dostać ub? Dostałeś bana za aktywny więc te ssy teraz ci nie pomogą. Nie można było ich od razu wrzucić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myticus Napisano 2 Maja 2017 Autor #494045 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Wcale nie chciałem nikogo oszukać. Czybym pisał o drugim nicku jakbym miał taki zamiar? Przecież sami byście tego nie sprawdzili i nie powiązali. Podanie dwóch przecież świadczy o mojej uczciwości. Pierwszy raz zostałem zbanowany przez nieuczciwego admina. Wszedłem na innym nicku na serwer żeby go dopytać jak zrobić ss-y i dowiedziałem się że mam szukać na pochylnia.pl. Nie miałem zamiaru grać na dłużej, więc nie zakładałem niepotrzebnie konta na pochylnia.pl. Ale zdanie można przecież zmienić i chciałbym kontynuować. Pozdrawiam Myticus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 2 Maja 2017 Premium #494046 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Powiadasz " Wszedłem na innym nicku na serwer żeby go dopytać jak zrobić ss-y i dowiedziałem się że mam szukać na pochylnia.pl" i dopytanie zajęło Ci 47godzin?? Tak mówi twój gt z tego konta na którym dostałeś kolejnego bana. Link jakbyś mi nie wierzył https://cache.gametracker.com/player/leklemariopolodakledes/80.72.37.10:29025/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myticus Napisano 2 Maja 2017 Autor #494050 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Nikt nie lubi ginąć co runda, a szczególnie admini. Dałeś bana bo podejrzewałeś wh albo inny wspomagacz gry tak jak KING jak grałem na nicku KermiT. Z ss-ów wynika, że nic nie mam. To, że powiązałem nicki nic tu nie ma do rzeczy. Admin KING powiedział co to jest wstawić ss-y, chwila i po banie, a tu schody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 2 Maja 2017 Premium #494051 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Z ssów wynika że nic nie masz ale jednak wolałeś wbić na serwer żeby wyłapać aktywnego, nie spam już bo nie chce mi się odpisywać, poczekaj grzecznie na werdykt UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 2 Maja 2017 #494053 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Grałeś na aktywnym do czego sam sie przyznałeś. Bez UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 2 Maja 2017 #494054 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi