Malutki32 Napisano 7 Maja 2017 #494314 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Nick na serwerze : MalutKi Wiek : 18 Znajomość AMXX : 8 Doświadczenie : Byłem Adminem na 3 serwerach COD Mod . Staż w CS'a : 6 lat. SteamID : Jeśli Szanowna Administracja da mi czas,to będzie wszystko. Link Do Profilu na Game Tracker : http://www.gametracker.com/player/MaLUtKI/79.133.192.56:27015/ Kontakt : GG : 62674475 Tel. Na Pw. Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać ? : Wiem,że odrzucacie Państwo podanie bez STEAM'a , Dlaczego właśnie ja ? Polecam przeczytać. Witam szanowną administrację . Piszę to podanie,ponieważ bardzo dużo gram na waszym serwerze. Bardzo dobrze dogaduje się z graczami/adminami. Nigdy nie miałem bana. Wiem,że nie mam wystarczającej ilosci postów na forum ani STEAM'a , ale to się zmieni na dniach . Bardzo często jak gram z rana lub w południe to brakuje Admina, a popieram ten serwer bo nie znam żadnego innego jak ten. Moja aktywność na forum zmieni się, oraz STEAM bedzie . Z poważaniem . MalutKi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 7 Maja 2017 #494316 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 No mały Jestem na TAK + wiek + zgłasza na U@ prawdziwe czity i łamanie regulaminu a nie wszystkich co go zabiją + staż + GT + doświadczenie - steam (na allegro można już od 5zł kupić z cs'em ) Dajmy szanse małemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PremiuMGracz:D Napisano 7 Maja 2017 #494325 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 na TAK +Wiek +Ogarnięty +GT +/- AMX -steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 8 Maja 2017 #494428 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Twoje podanie zostanie rozpatrzone. Zgłoś się jutro do mnie na Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 8 Maja 2017 #494429 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi