Skocz do zawartości

Prośba o UB

Rafi_666

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas grania: Rafi
Godzina, data zdarzenia: 21-05-2017 ok 20:40
Mapa: 
Opis zdarzenia: [AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl
[AMXBans] Powod: 'jak sie nie myle to nie grasz teraz na swoim nicku'
[AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:317918'
[AMXBans] Twoje IP: '195.3.152.175'
[AMXBans] ===============================================

Na jakim w takim razie powinienem grac ? Swoim z konta ?

BR

nie mam dowodow ale grales na nicku aaa a nick Rafi to jest jakiegos gracza ns bo widzialem wczesniej to osobe na ns a teraz jakos cudem steam ?

wbiles na tym nicku https://cache.gametracker.com/player/aaa/80.72.37.10:27035/

a potem jakims cudem na ten https://cache.gametracker.com/player/RAFI/80.72.37.10:27035/

co na nim gra gracz z ns

ps. jesli popelnilem "fopa" to mozna jakos ostrzec albo poinformowac, a tydz czasu za cos takiego to nie za wiele ? Nie trolowalem, nie czitowalem itp..

Caly czas gralem jako Rafi, od paru tyg, kilka dni temu zmienialem na aaa bo gralem o 3 w nocy i mialem podejrzenie ze ktos czituje i nie chcialem spasc z rangi (mialem chyba cos ok 20 miejsca). Nie wiedzialem ze nie wolno..

1 minutę temu, Rafi_666 napisał:

ps. jesli popelnilem "fopa" to mozna jakos ostrzec albo poinformowac, a tydz czasu za cos takiego to nie za wiele ? Nie trolowalem, nie czitowalem itp..

czyli ze przyznajesz sie do tego ze grales na kogos nicku tyle jest w regulaminie 10. Podszywanie się: kick lub ban od 5min do 24h (w skrajnych przypadkach grozi nawet ban permanentny).  ale banujemy na tydzien bo jak byly permy to opos mowil zeby banowac na max tydzien bez ostrzezenia §15. Podszywanie się pod innego gracza grozi banem. W skrajnych przypadkach grozi ban permanentny.

nie mam pojecia czy nick aaa jest kogos. Moze byl wolny ? Jesli dajesz bana, badz pewien wyroku a nie "przypuszczenia".

Tygodniowy ban oznacza, ze moj przypadek jest prawie skrajnym ? Czy moze to kara za bycie lepszym ? Bo nie widze uzasadnienia tak duzej kary.

To moze ustalcie na jakim powinienem grac ? Wpadnie jakis ns i co ma prawo do nicku ? Bardziej ktos kto ma steama powinien moc rezerwowac nick, o latwo go pozniej zidentyfikowac. Zawsze gralem na Rafi, nawet steam mam na rafi. Na aaa zagralem raz wtedy i dzis przez jakies 20 minut. Zatem jesli wolno, prosze o prawa do nicku Rafi,  a jesli nie to podajcie jaki moge. Moze byc ten z konta, mnie to ryba

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...