Skocz do zawartości

BS - Prośba o ub xD

l5ga

Rekomendowane odpowiedzi

Banowałem ja, proszę UBT o rozpisanie dem z mapy de_nuke i de_dust2 (w momencie pisania posta było nagrywane).

http://d1.hltv.org.pl/srv21643/GXP-1705251947-de_nuke.dem.zip

W międzyczasie sam rozpiszę demo z mapy de_nuke i edytuję post.

EDIT:

Moja rozpiska z dema z mapy de_nuke, nie rozpisywałem całego, bo to mija się z celem, najciekawsze akcje. Wspomniane momenty były oglądane w prędkości 1/4

13:30 -> strzał oddany obok głowy i shake celownika po ukosie w górę +B

mały time skip

19:12 -> shake +B

19:15 -> shake +B

19:17 -> powtórka z rozrywki +B

19:18 -> chyba nie muszę dodawać tej samej kwestii ponownie, nieprawdaż? Shake +B

Ewidentny aimbot, sorry ziom, ale to odwołanie jest szczytem bezczelności i marnowaniem czyjegoś czasu.

13;30 nwm czy mowimy o tej samej akcji gdy nie zabijam nikogo i mimo tego nie robie nic specjalnego, drgawki czy przciagniecia w awce to chyba normalna rzecz gdy probuje trafic ale cusz xDDDD ogolnie to smieszy mn nazwaniem tego aimem ale lece dalej ogladac

19:12 nwm w sumie chyba widze to jakies szejki xD ale to chyba przez to ze moj laptop tak bardzo laguje i demko opoznia xDDD, w grze sytuacja byla bardziej normalna, ale poza tym to i tak nwm albo jestem za bardzo spalony albo udaje slepego

19;15 jw, w sumie to calkiem niezla z tego akcja siadla skoro nie zdechlem xDDDD

Teraz zauwazylem ze w sumie reszta podanego czasu to jedna akcja no cusz xDDDD kolego powiem ci tyle ze nawet jakbym patrzal w slepo jakiegos goscia to z doswiadczenia nigdy bym nie powiedzial ze czituje xdddd no nic czekam na wypowiedz reszty ub team czy cus mam nadzieje ze pozytywne bo w sumie spoko serwerek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...