APPLE1899 Napisano 9 Czerwca 2017 #496002 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Nick na serwerze: APPLE Wiek: 17 Znajomość AMXX: 7/8 Doświadczenie: Bardzo duże, byłem wiele razy adminem na codach oraz już nieaktualnym zombie na tej sieci. Staż w CS'a: około 4 lata SteamID: STEAM_0:0:7508980 Link do profilu na banid: http://banid.pl/kto?to=0%3A0%3A7508980 Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/AppLe/79.133.192.56:27015/ Kontakt: Steam,GG,FB Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myślę, że jestem dobrym kandydatem na to stanowisko, ponieważ miałem styczność z tą rangą i chciałbym pomóc w ogarnianiu serwera. Dużo graczy łamie regulamin np. txt, miny, obraza. Dobrze nawiązuje kontakty i umiem wyjść z trudnej sytuacji bez kłótni. PS: Poprzednie podanie zdecydowałem zamknąć, ponieważ po znalezieniu GT chciałem wbić jeszcze trochę godzin. Myślę, że teraz jestem gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 9 Czerwca 2017 #496008 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Oczywiście, że TAK + wiek + ogarnięty + steam jest + GTT + miał admina na ZM i dobrze sie sprawował Same plusy, przyjmować bez zastanowienia sie bo nie ma adminów na serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 10 Czerwca 2017 #496029 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Jestem Na tak Kopiuj wklej 13 godzin temu, Reyuśka napisał: Oczywiście, że TAK + wiek + ogarnięty + steam jest + GTT + miał admina na ZM i dobrze sie sprawował Same plusy, przyjmować bez zastanowienia sie bo nie ma adminów na serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 10 Czerwca 2017 #496037 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 15 godzin temu, Reyuśka napisał: Oczywiście, że TAK + wiek + ogarnięty + steam jest + GTT + miał admina na ZM i dobrze sie sprawował Ja również Zgłasza i na forum i na servie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 10 Czerwca 2017 #496039 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 2 godziny temu, Senior Tom napisał: Jestem Na tak Kopiuj wklej 26 minut temu, Boski Z Polski napisał: Ja również Zgłasza i na forum i na servie A co to za ściąganie? Plusy sie należą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 10 Czerwca 2017 #496040 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Twoje podanie zostanie rozpatrzone. w celu dalszych działań zgłoś się do mnie na Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 10 Czerwca 2017 #496041 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi