Skocz do zawartości

UB ( z malym problemem... :/ )

Poeta - Naughty

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas grania: Poeta - Naughty Boy

Godzina, data zdarzenia: 15.06.2017 - 17:55:48

Mapa: m4a1_map

Link do screenów: Wlasnie z tym mam problem... Po zrobieniu screenow odrazu wcisnałem przycisk na klawce WIN zeby pokazac pulpit i w tym momencie wyskoczyl mi BlueScreen Error.. Komputer sie zresetowal i po wejsciu w cstrie nie mam od Was screenow. Sa tylko wczorajsze z innej sieci. 

STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:35824759

http://aquax.hekko24.pl/aquax_banspoch2/ban_list.php?bid=6270  <--- Tutaj jest link do mojego bana.

Demko z HLTV (Bo nie wiem czy sie zapisuje w cstrike od Was, a jesli ta to podajcie nazwe to wrzuce :Phttp://d1.hltv.org.pl/srv21633/AIMHS-1706151754-m4a1_map.dem.zip

Jak możesz nie mieć ss? @LULEKOZOID 

Więc musisz rozpisać demko na którym gracz został zbanowany. Masz 24h

@Poeta - Naughty dostajesz ub narazie ale admin ma 24 na rozpiske

Edit2

Po to mu daje żebyście mieli graczy na servie i jak ty możesz usunąć ss? Taki znawca... sędzia na bl ,a nic nie wie. 

Jakby ktoś zapomniał to gracz ma 24 h na wstawienie ss czy czegoś innego. 24h i 1 sekunde musicie mieć je a potem robta co chceta z nimi. 

Przepraszam za post ale... 

18 minut temu, LULEKOZOID napisał:

Nie mam, poza tym screeny się zapisują od razu także głupie tłumaczenie ,że po blue screenie ich brak.

Wczoraj mi sie screeny normalnie zapisaly, a dzis poprostu ich nie mam... 

12 minut temu, Boski Z Polski napisał:

Jak możesz nie mieć ss? @LULEKOZOID 

Więc musisz rozpisać demko na którym gracz został zbanowany. Masz 24h

W rozpisce za duzo nie bedzie, bo admin albo banowal za jedna akcje albo poczul sie urazony fragiem na nim, bo gralem zaledwie kilka szybkich rund. 

• Użytkownik

Nie będę nic rozpisywał, dostał SS to niech je wstawi.

Poza tym, co mu kurwa dajesz UB jak jeszcze nic nie wstawił ? -.-

Nie mam screenów, usuwam wszystko od razu po wyjściu z CS - poza tym to jest AIM/HS  i moimi SS nie udowodnisz mu cheatowania - inna sytuacja byłaby gdyby byłby podejrzany o NoSmoke.

@Aragorn ? -.-

@LULEKOZOID amebo umyslowa wytlumacze ci jak dzialaja screeny na tej Sieci bo taka osoba jak Ty tego nie jest w stanie ogarnac... Ssy robia sie adminowi jak i graczowi. Jezeli admin ma 99 ssow to wiecej ssow sie nie robi. Jesli admin nie posiada ssow to gracz rowniez ich miec nie bedzie. Tak dziala ten plugin.Wykazujesz sie mega zajebistym doswiadczeniem ze az mam ochote zaklaskac <klask> <klask> Cytujac " poza tym to jest AIM/HS  i moimi SS nie udowodnisz mu cheatowania - inna sytuacja byłaby gdyby byłby podejrzany o NoSmoke."Brak słow. Temat powinien byc zamkniety z automatu gdy tylko napisales ze nie posiadasz ssow jednak Boskiemu zabraklo kompetencji badz doswiadczenia w tej sytuacji. Ty pokazujesz ze nie znasz zasad tu panujacych. Jest najebane bodajze w 5 miejscach ze admin ma obowiazek usuwac ssy zeby nie bylo ze cytujac slowa Any (ktora natomiast cytowala lba podobnego do Ciebie w sumie) "Nie usunalem ssow i sie nie zrobily xD" 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...