!*KoKs*! Napisano 16 Czerwca 2017 #496507 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Nick na serwerze: !*KoKs*! Wiek: 18 Znajomość AMXX (0/8): 3-4 (kazdy jakos musi zaczac :P) Doświadczenie: Jestem poczatkujacy jesli chodzi o bycie adminem na serwerze cs ale szybko sie ucze Staż w CS'a: 4-5 lat z malymi przerwami SteamID: STEAM_0:0:59443352 Link do profilu na banid: http://banid.pl/kto?to=0:0:59443352 Link do profilu na GameTracker: Kontakt: GG:53125117 Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: dlaczego mnie? hmm.. tak wiem nie jestem jakims doswiadczonym a nawet wogole nie jestem doswiadczony ale szybko sie ucze i chce sie nauczyc od was/u was bycia adminem mialem stycznosc z amxmodxmenu na botach wiec je troche znam Kiedy jestem na serwie a admina nie ma to czesto widze czitera i mam ochote cos zrobic. zwykle pisze na chatbox i informuje ale czasami nikogo nie ma z adminow czy cus wiec mysle ze o jednego wiecej nic nie zaszkodzi ;P w csa gram czesto mimo ze mam zryta karte graficzna xD jesli macie do mnie jakies pytania pytajcie jak wyzej wspomnialem juz 2 razy szybko sie ucze i chce pomagac licze na pozytywne rozpatrzenie sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 16 Czerwca 2017 #496508 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Nie. - Linkowanie swojego podania na sb co jest niezgodne z regulaminem. Czyli nie znajomosc regulaminu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!*KoKs*! Napisano 16 Czerwca 2017 Autor #496511 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 17 minut temu, Pingiel10 napisał: Nie. - Linkowanie swojego podania na sb co jest niezgodne z regulaminem. Czyli nie znajomosc regulaminu forum. wybacz nie wiedzialem tego :/ nastepnym razem nie bede tak robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 16 Czerwca 2017 #496514 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Neutral +wiek + u@ - GT - linkowanie podania na sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanya Napisano 16 Czerwca 2017 #496556 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Zabawne xd ostatnim razem był admin a jakoś na u@ nic nie pisałeś tylko odrazu na sb pomine fakt że tym odpalam z którym chciałbyś coś zrobić byłem wtedy ja ... GT i spam podaniem. NIE Ps: typ tak nie kumaty że zaczynam w niego wątpić. Przyznaje się do donosów na sb choć jego zdaniem cb i sb to dwie różne bajki ... nie wspomnę że nie zmienia to faktu braku info na u@. Poza tym pochwal się tym doświadczeniem amxmodmenu na "botach" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!*KoKs*! Napisano 17 Czerwca 2017 Autor #496561 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 2 godziny temu, Kakarotto napisał: Zabawne xd ostatnim razem był admin a jakoś na u@ nic nie pisałeś tylko odrazu na sb pomine fakt że tym odpalam z którym chciałbyś coś zrobić byłem wtedy ja ... GT i spam podaniem. NIE zawsze pisalem na chatboxie zeby wbil admin bo cheater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!*KoKs*! Napisano 17 Czerwca 2017 Autor #496565 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 @Kakarotto Ty jak zaczynales napewno tez nie wiedziales prawie ze nic.. nie rozumiem o co Ci chodzi.. przeciez pisalem ze bylbym pierwszy raz adminem na serwie... chce pomagac i sie uczyc tego amxmodmenu na serwerze kazdy gdzies i jakos musi zaczac no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 17 Czerwca 2017 #496573 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Neutral z przechyleniem na TAK + wiek + GT + zgłasza na U@ + nie ma adminów na serwerze - jak powiedzieli wyżej - linkowanie swojego podania na sb +/- nie jestem przekonany czy masz kupionego cs'a na steamie AMXMODMENU jest łatwiejsze niż wypróżnienie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 18 Czerwca 2017 #496643 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Kup CSa na Steam i napisz podanie ponownie. Odrzucone brak CSa na Steam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 18 Czerwca 2017 #496644 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi