Skocz do zawartości

Outsider - Prośba o Ub

Outsider312

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas grania:Outsider

Godzina, data zdarzenia:Około 19:30 21.06

Mapa:de_dust2

Opis zdarzenia:To było tak, grałem wtedy mini terminatorem z perkiem "tajemnica assasina" po stronie TT a admin grał ReanimatoremXXL. "Leciełem" longiem na kucku i w tym czasie widzialem jak admin wskakuje na bs tez kucniety (widziałem smugę), no i wskoczyłem za niego i zabiłem. Po 2 rundach dostałem bana na ss'y. Nie byłoby problemu z tym banem lecz ss'y mi sie nie zapisały. Naprawde przetrzepałem wszystko i nic. Czytałem na internecie i znalazłem rozwiązanie: ""windows'y mają to do siebie, że próbują nam pomóc gdy nie trzeba... otóż, na Windowsach Vista i Windows 7 (nie zawsze na xP) system jest tak "miły", że udostępnia folder Program Files tylko programowi "Install Shield Wizard", więc jeśli jakiś program próbuje coś zapisać (w naszym wypadku CS) windows na to nie pozwala i ss'ów nie ma!"

STEAM_ID / IP: 86.23.101.212:27005

Tu są ssy  http://www72.zippyshare.com/v/yu06PPbS/file.html

PS. Mam Windows 7 i wszystko zapisuję mi się bez zastrzeżeń. Z tego co pamiętam miałem kiedyś ten sam problem. Spróbuj zainstalować csa na dysku D i powinno być wszystko w porządku.

Pozdrawiam ;)

Ja też miałem na początku taki problem (także posiadam Windows 7), więc proszę @Aragorn o podjęcie decyzji. Czy zaryzykować i anulować tego bana i dać czas żeby pozbył się tego problemu (ale oczywiście jak najszybciej), czy brak UB?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...