Outsider312 Napisano 22 Czerwca 2017 #496973 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Twój nick podczas grania:Outsider Godzina, data zdarzenia:Około 19:30 21.06 Mapa:de_dust2 Opis zdarzenia:To było tak, grałem wtedy mini terminatorem z perkiem "tajemnica assasina" po stronie TT a admin grał ReanimatoremXXL. "Leciełem" longiem na kucku i w tym czasie widzialem jak admin wskakuje na bs tez kucniety (widziałem smugę), no i wskoczyłem za niego i zabiłem. Po 2 rundach dostałem bana na ss'y. Nie byłoby problemu z tym banem lecz ss'y mi sie nie zapisały. Naprawde przetrzepałem wszystko i nic. Czytałem na internecie i znalazłem rozwiązanie: ""windows'y mają to do siebie, że próbują nam pomóc gdy nie trzeba... otóż, na Windowsach Vista i Windows 7 (nie zawsze na xP) system jest tak "miły", że udostępnia folder Program Files tylko programowi "Install Shield Wizard", więc jeśli jakiś program próbuje coś zapisać (w naszym wypadku CS) windows na to nie pozwala i ss'ów nie ma!" STEAM_ID / IP: 86.23.101.212:27005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PremiuMGracz:D Napisano 22 Czerwca 2017 #496975 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 @Outsider312 Po pierwsze. Nie wbijamy na Aktywny Banie na serwer Poczekaj może niech admin @APPLE1899 wrzuci swoje screeny w celu potwierdzenia że się zapisały prawidłowo ;) Pewnie zaraz ktoś z UBT się wypowie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 22 Czerwca 2017 #496977 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 @PremiuMGracz:D nie powinieneś się tutaj wypowiadać. Tak jak PremiuMGracz napisał, @APPLE1899 spakuj swoje screeny i wyślij nam tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
APPLE1899 Napisano 22 Czerwca 2017 #496986 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Tu są ssy http://www72.zippyshare.com/v/yu06PPbS/file.html PS. Mam Windows 7 i wszystko zapisuję mi się bez zastrzeżeń. Z tego co pamiętam miałem kiedyś ten sam problem. Spróbuj zainstalować csa na dysku D i powinno być wszystko w porządku. Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 22 Czerwca 2017 #496987 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Admin posiada ss więc ty też pewnie je masz tylko musisz poszukać Screeny, zapisują się w rozszerzeniu .tga i maja nazwy kolejno HalfLife00, HalfLife01... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 22 Czerwca 2017 #496988 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Ja też miałem na początku taki problem (także posiadam Windows 7), więc proszę @Aragorn o podjęcie decyzji. Czy zaryzykować i anulować tego bana i dać czas żeby pozbył się tego problemu (ale oczywiście jak najszybciej), czy brak UB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outsider312 Napisano 22 Czerwca 2017 Autor #496990 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Przepraszam mój błąd. Byłem przekonany, że screeny zapisują się pod nazwą mapy. Tu są screeny o rozszerzeniu .tga : http://www44.zippyshare.com/v/mnYziG3O/file.html pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 22 Czerwca 2017 #496991 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 UB @PremiuMGracz:D jeżeli gracz grał na aktywnym to banuj. Gra na ab (aktywnym banie) = perm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 22 Czerwca 2017 #496992 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi