Karko85 Napisano 23 Czerwca 2017 #497075 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Nick na serwerze: Karko85 Wiek: 18 zaraz Znajomość AMXX (0/8): 8 - Umiem pisać pluginy, tworzyć modele [Od podstaw], znam wszystkie możliwe komendy admina,. potrafię postawić serwer. Doświadczenie: Doświadczenie w adminowaniu mam ogromne Staż w CS'a: 5/6 lat juz będzie SteamID: STEAM_1 : 0 : 210759434 Link do profilu na banid: http://banid.pl/pub?liczne=STEAM_1+%3A+0+%3A+210759434 - Troszeczkę jestem zdziwiony jak to zauważyłem iz tam są bany, lecz większośc piszę, że jest ban a tak naprawdę nigdy go nie było :P. prosze to przeanalizować przed rozpatrzeniem podania. Link do profilu na GameTracker: https://cache.gametracker.com/player/Karko85/80.72.37.10:27035/ Kontakt: Myślę iż pw wystarczy. Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlaczego mnie wybrać?? Większośc tych, którzy ze mną grali na ów serwerze powinni sami sobie zadać to pytanie, tylko większości się coś nie chce hah^^, a więc ja odpowiem, jestem bardzo utalentowaną osobą jak na swoje młode oraz zwariowane lata, nie ma ze mną sporów, lubię poznawać wielu nowych ludzi iż nowe znajomości dobrze działają na psychikę człowieka, którą chce zachować dla siebie w jak najlepszym stanie, jestem na serwerze dzień w dzień o czym świadczy mój Gametracker, nie mam poważnych banów, co wynika z banip, jestem osoba szczerą oraz prawdomówną. O mojej osobie również może dobrze świadczyć, że pomagam chorym zwierzakom jeżeli na jakies trafie, nie ważne ile zapłacę za weterynarza, takie kot,pies,jeż ma takie samo prawo zyć jak i my, sam posiadam w domu wiele zwierząt, które wypisałem w dziale "Przywitaj się" Mam nadzieję iż was przekonałem co do siebie i pozwolicie mi pilnować serwera jak na dobrego obywatela przystało. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 23 Czerwca 2017 #497077 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Niestety na nie. Główny powód jest taki, że nie masz steam albo przynajmniej nigdy go u Ciebie nie widziałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karko85 Napisano 23 Czerwca 2017 Autor #497078 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 mam - nie używam - nie lubie na tym grać Ps: Sory za wypowiedzenie się xD Edit: Steam mi grę przycina aż do 40 fps a wolę te 120 fps xD, więc dlatego nie lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 23 Czerwca 2017 #497095 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 na nie powod brak steam co prawda podales steam id ale grasz na ns a wymagane jest konto steam zeby dostac admina dopiero miesiac grasz to ja nawet po takim czasie nie dostal bym admina za czasow twina ;P forum tez lezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 23 Czerwca 2017 #497133 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Tak a propo, pierwszy raz widzę taki nick, nie kojarzę z serwera, co za tym idzie jest totalny brak zgłoszeń na podejrzane osoby w grze. Brak Steama totalnie Ciebie dyskwalifikuje ze stanowiska Admina, są co prawda sieci, które przymykają na to oko, ale ta nie jest jedną z nich. Co do forum nie będę się czepiać, ponieważ sam miałem niewiele postów składając podanie na admina. Tak czy owak, jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`FreE_FraG';# Napisano 24 Czerwca 2017 #497147 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Na NIE. Co prawda widuję Cię na serwerze, ale cały czas na non steam, a nie na steam'ie. Do tego nie przypominam sobie żebyś kiedyś kogoś zgłaszał. Btw bez gry na steam to nie masz co próbować Zacznij grać na steam, zgłaszaj, a być może wtedy przy kolejnym podaniu zmienię zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 25 Czerwca 2017 #497251 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2017 Brak CS'a na steamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 25 Czerwca 2017 #497252 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2017 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi