K%&ash%& $$$ Napisano 29 Czerwca 2017 #497459 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 Nick na serwerze: wysportowany Wiek: 15 lat Znajomość AMXX (0/8): 5 Doświadczenie: Mam małe doświadczenie , ponieważ mam admina na serwerze. Staż w CS'a: 4 lata SteamID: 0:1:203018495 Link do profilu banid: http://banid.pl/kto?to=0%3A1%3A203018495 Link do profilu GameTracker: http://www.gametracker.com/player/wysportowany/80.72.37.10:27035/ Kontakt: steam , fb , serwer , ts3 . Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Witam , ponieważ jak czasami wchodzę na serwer nie ma żadnego admina , jak ktoś gra na tych haxach tobym mu chętnie dał mu bana , ale nie mogę. I wtedy jest ten moment kiedy każdemu odechciewa się grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 29 Czerwca 2017 #497460 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 Nie przypominam sobie żebyś miał steam. Przynajmniej nigdy go nie widziałam u Ciebie. Admin na serwerze jest cały czas. Pokaż, że masz steam to powiem czy jestem na tak lub nie. EDIT: Tak jak myślałam. Nie masz cs 1.6 na steam, masz tylko cs go. Więc jestem na NIE - brak steam - mała aktywność -/+ wiek + doświadczenie - zgłosiłeś ze dwie osoby jak dobrze pamiętam, ale nietrafnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 29 Czerwca 2017 #497461 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 Nie widziałem Ciebie na serwerze, zatem brak zgłoszeń, wiekowo słabo, godzin brakuje, jedyne czym nadrabiasz to posty. Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 29 Czerwca 2017 #497462 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 malo grasz patrzac po Twoim gt admin jest zawsze aktywny nawet w tym momecie gra dwoch maly edit juz 3 adminow gra i cos krecisz patrzac po poprzednim podaniu W TYM PODANIU PISZESZ ZE MASZ DOŚWIADCZENIE A W TYM CO wkleiłem LINK PISZESZ ZE NIE MASZ DOŚWIADCZENIA tam nie dostales to tutaj probujesz ? dla mnie sie nie nadajesz na admina wiec wielke NIE w ogole nie grasz na steam co widzialem ciebie to ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K%&ash%& $$$ Napisano 29 Czerwca 2017 Autor #497463 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 17 minut temu, BloodyAlien napisał: malo grasz patrzac po Twoim gt admin jest zawsze aktywny nawet w tym momecie gra dwoch maly edit juz 3 adminow gra i cos krecisz patrzac po poprzednim podaniu W TYM PODANIU PISZESZ ZE MASZ DOŚWIADCZENIE A W TYM CO wkleiłem LINK PISZESZ ZE NIE MASZ DOŚWIADCZENIA tam nie dostales to tutaj probujesz ? dla mnie sie nie nadajesz na admina wiec wielke NIE w ogole nie grasz na steam co widzialem ciebie to ns Blody wtedy miałem brak doświadczenia ale kolega zrobił serwer i się więcej nauczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti Napisano 29 Czerwca 2017 #497465 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 Pamiętam sytuację na czacie gdzie zostałeś zbanowany i nie wiedziałeś gdzie są ssy i jak wstawić zajęło Ci to dobre dwie godziny Brak steam to wielki minus na NIE i taką odpowiedź daję. Kup steam trochę bardziej się ogarnij i wtedy napisz podanie. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K%&ash%& $$$ Napisano 29 Czerwca 2017 Autor #497467 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 Do tego dokupie cs'a na steamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 29 Czerwca 2017 #497477 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 3 godziny temu, wysportowany napisał: Do tego dokupie cs'a na steamie czarno to widze ze kupisz csa na steam pytanie po co pisales o admina tutaj ? bo na innym serwerze tutaj nie dostales to tutaj probojesz nawet od 3 dni nie grales na serwerze a ostatnio patrzec po gt byles tylko 3 min moim zdaniem nie nadajesz sie nadal pisales ze masz doswiadczenie bo u kolegi na serwerze moim zdaniem kolejna sciema patrzac tyle ile grasz i brak csa na steam nie dostaniesz , admini sa o kazdej porze dnia i nocy na tym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K%&ash%& $$$ Napisano 30 Czerwca 2017 Autor #497483 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 8 godzin temu, BloodyAlien napisał: czarno to widze ze kupisz csa na steam pytanie po co pisales o admina tutaj ? bo na innym serwerze tutaj nie dostales to tutaj probojesz nawet od 3 dni nie grales na serwerze a ostatnio patrzec po gt byles tylko 3 min moim zdaniem nie nadajesz sie nadal pisales ze masz doswiadczenie bo u kolegi na serwerze moim zdaniem kolejna sciema patrzac tyle ile grasz i brak csa na steam nie dostaniesz , admini sa o kazdej porze dnia i nocy na tym serwerze Nie byłem ostatnio, ponieważ nie miałem internetu, a to 3 minuty ,bo był na chwile i chcialem pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 30 Czerwca 2017 #497490 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Brak CS'a 1.6 na Steamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 30 Czerwca 2017 #497491 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi