K%&ash%& $$$ Napisano 5 Lipca 2017 #497853 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Cześć, nie będę się rozpisywał bo sprawa jest prosta , o tuż nasz reporter nic nie robi (przynajmniej ja tego nie widzę i wiele osób). Proszę o rozmowę z nim. Wiem że ta skarga jest taka kiepska , ale uważam że ranga jest ,a nic nie robi Boski Z Polski dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonitek Napisano 5 Lipca 2017 #497854 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Tak, to prawda. Moja propozycja, na pisanie o czymś innym niż tylko CS została bez odpowiedzi, a życie forum ogranicza się do tematu "czego słuchacie w tym momencie" i odbanowywania ludzi. Jak widzieliśmy ciągnięcie na siłę wywiadów też nie wypaliło. Prawda jest taka, że na MH ten dział pracuje dużo lepiej dzięki administracji, u nas liczymy na cud. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 5 Lipca 2017 #497868 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Za mało płacą, by pełnić taką funkcję i dużo czasu trzeba na to poświęcić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 5 Lipca 2017 #497873 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 no szkoda w chuj Mumin. i VisTeR.' dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan Zenka Napisano 5 Lipca 2017 #497877 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Dobra nonitek, muszę to zrobić, jeszcze stracisz posadę. Mamy małą tajemnicę i pracowaliśmy nad małym projektem. Mogę wam podrzucić lekki przedsmak tego co nadchodzi!!!!!!! Nonitek czerwony, ja biały. white power!!! raz sierpem raz mlotem..... Siemanko stary wygo, kopę lat. Z powodu zamarcia forum i niezwykłej stagnacji działu moderowanego przeze mnie posunąłem się do niezwykle radykalnych środków. Zgodziłbyś się na wywiadzik po raz drugi? Hejka stulejka, jasna sprawa. Przypomnij nam swoją postać, jako że od poprzedniego wywiadu z Tobą minęło naprawdę sporo czasu i zaszła niemała wymiana użytkowników. Jestem Kubuś, mam 19 lat. Czeka mnie ostatnia klasa technikum informatycznego, a potem polibuda albo chociaż buda z kebsem, bo wyglądam jak rodowity turas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 5 Lipca 2017 #497898 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Pogadam z nonitkiem o jego pomysłach. Zobaczymy jak to można rozwinąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 5 Lipca 2017 #497899 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi