Razor1 Napisano 11 Lipca 2017 #498092 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Witam, Dziś miałem jakąś krótką aktualizację cs'a 1.6 i po aktualizacji jak wbiłem na serwer, ŻYŁEM i coś pisałem to wyskakiwało "s1: s2" zamiast tego co napisałem, natomiast jak zginąłem to wszystko było okej, co to może być, nawiasem mówiąc może wiecie dodatkowo co zrobić, żebym w CS'ie nie miał takich czarnych ramek po prawej i lewej stronie ekranu. Link do screena: https://zapodaj.net/cbc481055baea.bmp.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 11 Lipca 2017 #498094 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Prawdopodobnie po aktualizacji Steam. Dzieje się tak na zwykłej wersji Steam oraz Steam beta. Jeśli jesteś martwy albo na spect to czat widzisz normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 11 Lipca 2017 #498096 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Na PB jest tak jak ktoś ma jakiś prefiks przed nickiem typu [VIP] czy [nazwa_klanu]. Ludzie bez prefiksów jak żyją normalnie piszą, ale NS'y mogą normalnie czytać to co piszemy. Tylko że my nie widzimy co nam odpisują ;D I podeślij twoje opcje wideo z cs'a, to może coś doradzę co zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 11 Lipca 2017 #498098 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Valve kochane gejms, tego nie ogarniesz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 11 Lipca 2017 #498099 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Valve chajsik się nie zgadza i na globale offensive wysyłają ;-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 11 Lipca 2017 #498101 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Za opłatą udostępnię kopie zapasową csa 1.6 Steam z przed dwóch tygodni, zgodna i zoptymalizowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LULEKOZOID Napisano 11 Lipca 2017 #498103 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 ^ XD Za darmo mogę Ci dać, mam kopię sprzed miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 11 Lipca 2017 #498105 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Z tego co ja się dokopałem, to wygląda na to, że problem występuje nie po aktualizacji Steam-a, jak pisze @Stalco, tylko w związku z drobnym patchem do CS-a. Na forum steam pojawiają się komentarze do tej łatki dotyczące błędu w czacie. Z własnych testów dzisiaj rano, wynika, że problem nie dotyczy wszystkich serwerów gry, choć nie mam pojęcia na jakiej zasadzie aktualizowana jest gra na maszynach hostingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razor1 Napisano 11 Lipca 2017 Autor #498107 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Więc co mam zrobić? A co do ramek, ktoś coś wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 11 Lipca 2017 #498108 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Zauważyłem ze tylko vipy lub klasy premium tak tylko ma. 1. Musimy poczekać jak valve to usunie (wątpię) lub usunąć prefixy . 2. Zmiana rozdzialki pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 14 Lipca 2017 #498231 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 To ma chyba każdy. Na CS:GO DD2 koleś bez steama pisze na say i wyskakuje to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 14 Lipca 2017 #498239 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Pogooglowałem trochę i wydaje mi się, że chyba znalazłem rozwiązanie. Szczegóły pod tym linkiem -> https://github.com/ValveSoftware/halflife/issues/1819 Jeżeli któryś z Naszych Adminów zajmujących się serwerami zna się na programowaniu pluginów, to myślę, że powinni spróbować tej metody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 15 Lipca 2017 #498260 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 W poniedziałek zrobię kopię serwera (na wszelki wypadek) i zajmę się tym. Chyba, że ktoś to wcześniej zrobi. Edit. Trzeba także zobaczyć w plikach Half Life, ponieważ błąd najprawdopodobniej leży właśnie tam. Jeśli tak będzie to udostępnienie wszystkie informacje jak to naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 15 Lipca 2017 #498264 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 nie wiem jak na innych serwerach ale na gxp juz czat dziala nie pokazuje s1 s2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 16 Lipca 2017 #498295 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Nie pisze s1 s2, ponieważ Aragorn wrzucił łatkę. Niestety, nie działa to na wszystkich serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi