pewuo Napisano 13 Lipca 2017 #498170 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Witajcie Mam taki pomysł, aby dodać na serwer asysty. Dlaczego? Już tłumaczę, wielokrotnie zdarza się a zwłaszcza ze scoutem,że po jednym strzale zabierasz 71 hp i podbiega ktoś inny i dobija po prostu a ty nie dostajesz nic expa. Stąd moja propozycja, żeby było fair. Co o tym myślicie ? Myślę, że spełniło by swoją funkcję. Zapraszam do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K%&ash%& $$$ Napisano 13 Lipca 2017 #498173 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Ziomek chcesz z tego serwera cs:go zrobić ? Ale jestem na tak Bo to prawda z tym co napisał pewuo Ziomek prez 1 kolesia dostał 99 , a potem 2 ziomek dowalił go ( to jest tylko przykład ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 13 Lipca 2017 #498174 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Dobry pomysł. Sam chciałem dac ten temat do propozycji ,ale nie zdążyłem. Chociaż 1 xp żeby coś było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 13 Lipca 2017 #498181 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Temat asyst był już kiedyś poruszany z tego co pamiętam i to niejednokrotnie. Też nad tym myślałam od jakiegoś czasu żeby dodać propozycję, ale i tak pewnie Aragorn się nie zgodzi 1 exp za asystę chociaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 14 Lipca 2017 #498215 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 A ja przetrwałem, tak jak inni ze scoutem jak należy ;) Trochę nerwów ale jak nauczycie się grac to będzie dużo lepiej dla Was. Jestem zdecydowanie na NIE PS. Ewentualnie szybsze nabijanie EXP ale nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 14 Lipca 2017 #498217 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Pozostaje też inne rozwiązanie, jeżeli nie chcesz, bądź nie lubisz gry scoutem. Zakup XP, to przeskoczysz 2 poziomy wprost do famasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewuo Napisano 14 Lipca 2017 Autor #498226 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 O szybszym nabijaniu expa też myślałem, np żeby expa się dostawało tyle ile masz killstreakow tylko ze dopiero od 5 killstreaka bo jak od 1 to by dopiero się powoli nabijało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 14 Lipca 2017 #498228 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 To szybsze nabijanie expa to jestem na nie, czasem robię po 20 killsteak +20 expa jak dla mnie jest to za dużo. Wystarczy tak jak jest co któryś kill jest zwiększony exp czyli za kilstreak jest +5 expa, potem +8 a ostatecznie +10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 14 Lipca 2017 #498230 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 A ja jestem na TAK Ale asysty żeby były jak zabierzemy ponad 70hp ;) I tylko 1 punkt expa za asyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewuo Napisano 14 Lipca 2017 Autor #498241 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Albo coś takiego, że zalicza killa dla tej osoby, która zadała najwięcej damage'u dla ofiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 14 Lipca 2017 #498253 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Powoli zaczynacie za bardzo kombinować. Wasze propozycje są rodem z serwerów FFA i 4Fun, a to jest do jasnej ciasnej, jakby na to nie spojrzeć, Deathmatch. Skonstruujcie jedną, spójną propozycje, a może uda się to wprowadzić na serwer, bo póki co jak dla mnie, to jest jeden wielki bełkot i udawana burza mózgów. Z resztą co ja się produkuje, niech @Aragorn zadecyduje co dalej z tym tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_DodgE_ Napisano 15 Lipca 2017 #498270 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 Wg mnie nic nie potrzeba, ale skoro takie parcie na to macie, to.. Jakby sie dalo ogarnac.. - Zadajesz wiecej niz 25/30%, ale nie zabiles, to lapiesz ten 1pkt expa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewuo Napisano 16 Lipca 2017 Autor #498315 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 I jeszcze np. dodanie dodatkowego expa za head shota i za zabicie z he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_DodgE_ Napisano 16 Lipca 2017 #498316 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 To to juz by bylo naprawde przesadne hah Za zabicie z noza masz juz chyba wiecej ;) No i za te Killstreak'i w okreslonych ilosciach, a nie pamietam czy ktos o nich wspominal ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 3 Sierpnia 2017 #499075 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Zbędne. Exp wystarczająco szybko leci. Dodatkowe nagrody xp są już za killstreak i zabójstwo z noża. Polecam trenować i strzelać częściej w głowy. Ewentualnie tak strzelać, żeby kraść innym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 3 Sierpnia 2017 #499076 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi